ŽUPANIJA / OZALJ

Riječno kino uz Karlovačko gostovalo i u Ozlju uz "Igru novca" i brojne posjetitelje

Riječno kino uz Karlovačko gostovalo i u Ozlju uz

Riječno kino uz Karlovačko 2016. u organizaciji Kinokluba Karlovac sinoć je gostovalo u Ozlju s projekcijom filma „Igra novca“. Iako je nakon održane utrke na luftićima pala kiša i barem nakratko zabrinula organizatore,   projekcija je održana.

Publika je uživala u akcijskom trileru koji je ujedinio oskarovce – redateljicu Jodie Foster i dvije najveće holivudske zvijezde današnjice Georgea Clooneyja i Juliu Roberts. Svjetska premijera ovog filma održana je u Cannesu, pa i ne čudi što je film sinoć osvojio i mnogobrojne gledatelje u Ozlju. Nazubljene političke oštrice, režiran u stilu talačke drame i vrijedan gledanja, „Igra novca“ je film koji ima što reći o cjelokupnom svijetu oko nas.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak (22. 7.) Riječno kino uz Karlovačko 2016. dolazi u Dugu Resu gdje će u 21:30 biti prikazan film „Paklena kuhinja“.

Za ostatak vikenda predviđene su u Karlovcu dvije filmske projekcije. U subotu (23. 7.) ćemo gledati film „Jastog“ i Collina Farrella u ljubavnoj priči u bliskoj budućnosti, a u nedjelju (24. 7.) priču o životnom putu najboljeg nogometaša svih vremena naslovljenu „Pele – legenda je rođena“. Sve će projekcije početi u 21:30.

Pokrovitelj večeri u Ozlju bio je Grad Ozalj, a u Dugoj Resi je Turistička zajednica grada Duge Rese. Kinoklub zahvaljuje i sponzorima - Karlovačkom, Gradu Karlovcu, Turističkoj zajednici grada Karlovca, općini Kamanje, Savjetu mladih Karlovačke županije, Hrvatskom audiovizualnom centru, Karlovačkoj županiji te Zajednici tehničke kulture Karlovačke županije.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!