KAportal Bandić u Ogulinu posjetio kumice i razgovarao s građanima, te obećao uvođenje vinjeta za autoceste | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Bandić u Ogulinu posjetio kumice i razgovarao s građanima, te obećao uvođenje vinjeta za autoceste

IMG_0952-copy-1024x683Predizborna kampanja se iz dana u dan sve više zahuktava a kandidati svih opcija se ne štede u prezentiranju svojih programa i uvjeravanju birača da su upravo oni ti kojima treba dati glas.

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti i čelnik Koalicije za Premijera Milan Bandić, zajedno s prvim kandidatom na listi koalicije u VII. izbornoj jedinici Ljubom Jurčićem te ostalim kandidatima s liste danas je posjetio sajmeni dan u Ogulinu.

Bandić je u svom stilu posjetio kumice na tržnici, ali i odmah, kaže, detektirao neke probleme za koje on smatra da se mogu riješiti već na prvoj sjednici buduće Vlade. IMG_0907-copy-1024x683

– Gledao sam ove naplatne kućice na ulazu u grad. Mislim da se naplata cestarina treba obavljati putem vinjeta i na taj način unijeti red u sustav. Kad se formira nova Vlada, smatram da to treba odmah uvesti, a da sve zaposlene na naplatnim kućicama treba zaposliti na drugim drugim radnim mjestima. Mislim da će građani prepoznati vrijednost ovoga prijedloga jer će se smanjiti gužve i općenito uvesti red na našim cestama, rekao je Milan Bandić.

Ljubo Jurčić objasnio je okupljenim građanima da se gospodarska politika Koalicije za premijera temelji na načelu ravnomjernog razvoja Hrvatske, povećanju proizvodnje i posljedično povećanju ukupnog standarda svih građana.

IMG_0978-copy-1024x683–  Sve to se ne može provesti bez jasne državne strategije. Država prvenstveno mora, pored strategijskog plana, omogućiti ravnomjerno u cijeloj Hrvatskoj izgradnju potrebne infrastrukture, važne za bilo kakav daljni razvoj. U takvoj strategiji razvoja Hrvatske mora biti jasno i detaljno definirano što, kako i gdje nešto proizvoditi i stvarati. Ne može se nešto proizvoditi u Ogulinu ako država nema jasan cilj za taj kraj, a pored toga sve to mora biti dobro iskoordinirano s lokalnom zajednicom. Da bi se sve to postiglo, moraju postojati ljudi s iskustvom, a mi u Koaliciji za Premijera  takve ljude imamo, kaže Jurčić.

Nije normalno, dodaje, da u Hrvatskoj imamo 300 bogatih, a 300.000 blokiranih.

KAportal.hr

  • Odgovori