KAportal Na Baniji svoja vrata otvorio Vrtni centar Happy Garden - male tajne vrtlarenja otkrila najpoznatija hrvatska vrtlarica | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Na Baniji svoja vrata otvorio Vrtni centar Happy Garden – male tajne vrtlarenja otkrila najpoznatija hrvatska vrtlarica

Kao što se i najavljivalo, danas je otvoren Happy Garden, vrtni centar sa cvjećarom u karlovačkoj gradskoj četvrti Banija, na adresi Matka Laginje 35.

S božićnim praznicima kreće i blagdanska čarolija, vrijeme je darivanja, a Happy Garden je pravo mjesto za izbor poklona jer osim bogatog asortimana cvijeća i svega ostalo potrebno za njegov uzgoj i čuvanje,, tu je i poklon galerija koja također čeka na vas.

Danas je u vrtnom centru bilo svečano, a na otvorenje je pristigla i najpoznatija hrvatska vrtalarica Kornelija Benyovsky Šoštarić, Održala je prezentaciju sadnje blagdanske pšenice, te sve prisutne naučila kako njegovati Božićnu zvijezdu. Jedan od njezinih savjeta je da božićnu pšenicu nikako ne treba zalijevati već prskati, dok je otkrila i kako ona obrađuje svoj vrt. Kod Kornelije se “ne štiha”, već ona primjenjuje “no dig” metodu vrtlarenja kojom toliko ne šokira zemlju, odnosno sve one koji u njoj žive, a imaju i ulogu u razvoju biljaka.

Bez obzira jeste li nas već posjetili ili to tek namjeravate učiniti, možete nas pratiti nas na Facebooku. Naša su vrata otvorena. Kako je danas izgledalo otvorenje, pogledajte u našoj foto galeriji… Vidimo se u Happy Gardenu!

Sponzorirani članak

GDJE SMO?