KAportal "Barilovićki Bandić": Načelnik Barilovića Dražen Peraković nakon 9 godina kao nezavisan, vraća se pod okrilje HDZ-a | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

“Barilovićki Bandić”: Načelnik Barilovića Dražen Peraković nakon 9 godina kao nezavisan, vraća se pod okrilje HDZ-a

Načelnik Dražen Peraković

Devet godina je Dražen Peraković bio izvan stranačkog pogona HDZ-a no uoči lokalnih izbora u svibnju odlučio se vratiti u stranku. Danas će u Donjem Velemeriću predstaviti ovu odluku zajedno s kandidatom HDZ-a za župana Damirom Jelićem.

Topovi za snijeg

– Na prošlim izborima imali smo zajedničku listu, ja sam bio nezavisni kandidat za načelnika, a zamjenik je bio iz HDZ-a. U Vijeću odlično surađujemo uz HSS i HSP te je ovo samo nastavak našeg zajedničkog rada, ispričao nam je Peraković.

Na upit hoće li mu stranačka iskaznica biti od pomoći kod birača ili možda će neke odvratiti da za njega glasuju, kaže da misli da je svojim radom već dovoljno prepoznatljiv.

– Mene znaju svi, a mislim da i znaju koliko radim. Nisam čovjek od pisanja, već od djelovanja, kaže nam Peraković koji je svojevrsni “barilovićki Bandić”, te i pobrojao što je sve napravljeno u mandatu koji je ipak odradio kao nezavisni načelnik. Kao i Bandić, veliki je ljubitelj skijanja a u medijima je nedavno dobio pozornost kad je Općina kupila topove za snijeg kako bi u mjestu napravila sanjkalište.

Pun planova

– Riješili smo kanalizaciju, imam prostorni plan, apliciramo za sredstva za asfaltiranje nerazvrstanih cesta, gotova je dokumentacija za vrtić i otvorit ćemo natječaj, kaže Peraković. Planovi za malu sredinu su veliki, a razvijanje turizma je prilika tako da Barilović namjerava raspisati koncesije za autokamp, Centar za pustolovni turizam, ali i Aqua park s bazenskim kompleksom i sportsku dvoranu.

Je li ovo popis lijepih želja ili nešto ostvarivo, trebat će tek vidjeti no prvo novi stari HDZ-ovac ipak prvo treba osvojiti vlast.

KAportal.hr

 • 8 komentara

  1. Ma nije on nikada niti napustio HDZ, jasno je da neki idu kao nezavisni, da osnivaju neke strančice pa kad dobiju nešto glasova koaliraju sa maticom i ovaj je isto takav.

  2. kupio topove za snijeg a u perjasici ljudi nemaju struju.

  3. Kuku lele sramote..

  4. Kada bi g. Peraković pozlatio Barilović ovim haenesocvima nebi pasalo 😉

  5. Sve je sjajno, bajno, predivno no HDZ mu nije trebao…

  Odgovori