KAportal Bernardić u Ozlju izrazio podršku Ireni Šimunić, ona se obrušila na suparnicu: Dosta je pogodovanja i sukoba interesa! | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Bernardić u Ozlju izrazio podršku Ireni Šimunić, ona se obrušila na suparnicu: Dosta je pogodovanja i sukoba interesa!

Jučer je mini turneju u Karlovačkoj županiji imao predsjednik SDP-a Davor Bernardić koji je podršku pred drugi krug izbora dao SDP-ovim kandidatima u Ozlju i Draganiću, Ireni Šimunić i Anđelku Misiru.

– Da bismo zaustavili pogodovanje krupnom kapitalu, sukobe interesa i ignoriranje građana moramo izabrati promjenu. Vidim u proteklim danima aktualna gradonačelnica podigla je vlasnike tvrtki, predstavnike stranaka, pa čak i predstavnike braniteljskih udruga da joj javno daju podršku. To govori samo o nečijim moralnim vrijednostima što nije na meni da dalje komentiram, kazala je kandidatkinja Irena Šimunić.

Dodaje da su njoj podršku dali građani u prvom krugu koji su jasno rekli. “Dosta je, dosta je pogodovanja određenim obiteljima, zanemarivanju potreba građana, neodržavanju cesta. Ozaljčanima je dosta i zato sam uvjerena u svoju pobjedu ove nedjelje”.

S Bernardićem je u Ozalj došao i načelnik Kamanja Damir Mateljan. Šimunić je podsjetila kako Ozaljčani znaju da je Kamanje predivno i sređeno mjesto, da imaju vrhunske ceste i sređenu javnu rasvjetu.

– Ozalj to nema! Ali kad postanem gradonačelnica krećemo u razvoj Ozlja i upravno nam je naša susjedna općina Kamanje jako dobar uzor, optimistična je Šimunić.

KAportal.hr

 • 6 komentara

  1. Počinje se igrati prljavo pa se umjesto trošenje energije na vlastiti program, energija troši na blaćenje protukandidatkinje što se nikada ne pokaže pametnom strategijom. Želimo čuti na koji način će biti osigurana sredstva za besplatan vrtić? 600-tinjak kuna mjesečno x broj djece i tako svaki mjesec. “Jer grad se ne vodi milijunima, grad se vodi srcem” Irena Šimunić

  2. Da ovo je baš nisko…
   Mislim da nema nikakvog smisla spominjat “općinu Kamanje” i isticat je kao nekakav pozitivan primjer.
   Malo za neupućene.
   Općina Kamanje je najmlađa i jedna od najmanjih općina u RH. Ove općine nikada nebi bilo da tu nije imao vikendicu pokojni Ivica Račan kao i Josip Leko i još par utjecajnijih faca iz Zagreba. Izlobiralo se i nije čudo da već 20 godina u Kamanju vlada SDP.
   Inače Kamanje ima otprilike 6 km “općinskih” nerazvrstanih cesta, ni jedan most recimo i sveukupno oko 800 birača.
   Jedna Vivodina koja je u sastavu Grada Ozlja je 2,5 puta teritorijalno veća od teritorije općine Kamanje pa to dovoljno govori samo za sebe.
   Iskreno se nadam da će uskoro doći do tertorijalne reorganizacije Hrvatske (mora doći) i da će se ovakve općinice koje su nicale ko gljive poslije kiše po Hrvatskoj ukinuti jer kao takve nemaju apsolutno nikakvog smisla osim što pružaju utočište svakakvim uhljebima i umišljenim političarima.

   • Vojnić (5.495)
    Josipdol (3.987),
    Neretić (3.333),
    Generalski Stol (3.199),
    Žakanje (3.193).
    Barilović (3.095),
    Draganić (2.950),
    Cetingrad (2.746),
    Rakovica (2.623),
    Plaški (2.292),
    Krnjak (2.164),
    Lasinja (1.938),
    Bosiljevo (1.486),
    Tounj (1.252),
    Kamanje (891),
    Saborsko (860),
    Ribnik (583),
    Čisto zbog istine. A ljudi iz županije uvijek imaju vremena za tipkanje o braniteljima sa Velebita, penzijama i lovnicima.

   • a bojovnik je lijepo pokazao kako se može i niže 🙂

   • i imaju li neke “općinice” smisla, ili ne, znaju najbolje njihovi stanovnici, a ne dežurni hejteri s kaportala. možda bi zaista bilo najbolje općine pregrupirati-ali ne tako da veliki pojedu male, nego idemo izračunati koje su općine po glavi stanovnika (ili broju stalno zaposlenih) privukle najviše sredstava eu i naših fondova, ajmo vidjeti kakva je kvaliteta prometnica, rasvjete, zimske službe, predškolske skrbi, je li se imovina općine povećala ili nije-pa ćemo lijepo uspješnijima pripojiti manje uspješne.da je grad karlovac po glavi zaposlenih u gradu povukao toliko novca koliko općina kamanje, taj bi se iznos mjerio u desecima milijuna kuna, a da županiju ni ne spominjemo…

  3. Kao stari Vivodinski zet moram reći još nešto.
   U Ozlju prošlog vikenda je Listu državnih službenika, zaposlenika u gradskoj upravi, zaposlenika u gradskom poduzeću i umirovljenika koji su cijeli radni vijek odradili u državnoj firmi pobijedila Lista poduzetnika, gospodarstvenika koji svakodnevno teško rade, šire se, jačaju, zapošljavaju svoje sumještane i kao takvi upisuju Ozalj na gospodarsku kartu Hrvatske.
   Birači nisu slijepi ili baš tako neuki…
   Gospođo Šimunić umjesto da ste svom predsjedniku stranke pohvalili vrijedne Ozaljčane i napomenilu mu npr. da su baš Ozaljčani napravili onaj lijepi krov na novoj zračnoj luci “Franjo Tuđman” u Zagrebu vi etiketirate poduzetnike kao “krupne kapitalce”. Žalosno…
   Netko treba i raditi kao samostalni gospodarstvenik ne kao državni službenik, zapošljavat ljude, osmišljavati nove proizvode, pa i bogatit se na tržištu , naravno – to su Kinezi shvatili još prije 30 godina….

  Odgovori