KAportal Dama u najboljim godinama s mlađahnim ljubavnikom dobro se provela u dva karlovačka hotela - onda su pobjegli ne plativši račune | Karlovački informativni web portal

Dama u najboljim godinama s mlađahnim ljubavnikom dobro se provela u dva karlovačka hotela – onda su pobjegli ne plativši račune

foto ilustracija KAportal/Pixabay.com

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv 51-godišnjakinje i njezinog 26-godišnjeg ljubavnika, oboje iz Varaždina s boravištem u Dalmaciji, jer su se gostili i noćili u dva karlovačka objekta, Kod Bakija na Jelašima i u Hotelu Korana Srakovčić, a onda pobjegli pred računom koji ih je dočekao na recepciji. Tužitelji smatraju da su imali “unaprijed stvorenu namjeru da se nepripadno materijalno okoriste”.

Tako su, navodi se u optužnici, 17. ožujka prošle godine boravili u ugostiteljskom objektu “Kod Bakija” gdje su imali dva noćenja i nekoliko obroka. Nabili su račun od 2.052 kune, pa pobjegli, ali ne daleko, samo do recepcije Hotela Korana Srakovčić. Tu su noćili tri noći i također se dobro počastili, pa onda pobjegli ne plativši račun od 5.145 kuna.

Prijavili su ih voditelji oba objekta, a policija nije imala problema s otkrivanjem počinitelja, jer su im ugostitelji dostavili podatke s njihovih osobnih iskaznica koje su im uredno bili ostavili na recepcijama. Ubrzo su uhićeni, a na ispitivanju pred državnim odvjetnikom branili su se šutnjom.

Tužiteljstvo sudu predlaže zatvorske kazne od po osam mjeseci svakom od okrivljenika, s time da im se kazne zatvora zamijene radom za opće dobro na način da se jedan dan zatvora zamijeni s dva sata rada. To bi značili da će svatko do njih odraditi otprilike tri mjeseca za javnu stvar. Oboje okrivljenika od ranije su osuđivane osobe.

KAportal.hr

  • Odgovori