KAportal Do stana se može i bez kredita, preko gradske liste - zatražilo ih 153 Karlovčana, tko će ih dobiti znat će se idući mjesec | Karlovački informativni web portal

Do stana se može i bez kredita, preko gradske liste – zatražilo ih 153 Karlovčana, tko će ih dobiti znat će se idući mjesec

Gradske stanove u najam je zatražilo 53 Karlovčana, a tko će ih od njih dobiti, bit će poznato idući mjesec.

Natječaj za dodjelu gradskih stanova u najam, podsjetimo, objavljen je u srpnju.

– U roku je zaprimljeno ukupno 153 zahtjeva, od toga 110 zahtjeva za dodjelu stana u najam temeljem Opće liste reda prvenstva i 43 zahtjeva za dodjelu u najam temeljem Liste za mlade, odgovorili su nam iz Grada.

Traje bodovanje pristiglih zahtjeva, gotovo bi trebalo biti u listopadu, a nakon toga Povjerenstvo za gradske stanove napravit će prijedlog lista reda prvenstva.

– Nakon isteka roka za podnošenje prigovora protiv odluka o utvrđivanju prijedloga lista reda prvenstva, gradonačelnik će donijeti konačnu odluku o utvrđivanju lista reda prvenstva, kazali su u Gradu.

  • Budući se liste za dodjelu gradskih stanova utvrđuju na rok od tri godine, i ove koje će uskoro uslijediti bit će važeće od 1. siječnja iduće godine do 31. prosinca 2022.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori