KAportal Društvo naša djeca Ozalj poziva djecu i roditelje na manifestaciju „Knjigu na sunce“ | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Društvo naša djeca Ozalj poziva djecu i roditelje na manifestaciju „Knjigu na sunce“

Društvo Naša djeca Ozalj poziva djecu, prvenstveno predškolskog uzrasta, i roditelje, na 4. po redu manifestaciju „Knjigu na sunce“. Ove je godine tema „Boravak i snalaženje u prirodi“, a manifestaciju rade u suradnji s Radio klubom Ozalj (9A1CEU), DVD-om Vrhovac, Slavinim planinarima te HGSS-om iz Karlovca.

– Iskoristite dan za boravak u prirodi, dođite u petak, 23. lipnja 2017. godine u 18 sati na Gradsko kupalište (ispod hidroelektrane) u Ozlju i družite se s nama. Pripremili smo zanimljive priče, dječju prečnicu, vatrogasne igre, radioamaterske igre, planinare u akciji, nagradnu igru…. Na vama je samo da ponesete dekice za sjedenje na travi i pridružite nam se u zanimljivim aktivnostima – poručuje Sandra Turkanović, tajnica Društva naša djeca Ozalj.

I ove su godine dio „Čitaj mi“, nacionalne kampanje za poticanje čitanja naglas djeci od najranije dobi http://www.citajmi.info/dogadanja/opsirnije/knjigu-na-sunce-4/.

U slučaju lošeg vremena manifestacija „Knjigu na sunce“ održat će se u Domu hrvatskih branitelja (bivša Bašta), Kurilovac 13, Ozalj.

Sve o „Knjigu na sunce“, ali i o ostalim aktivnostima, pratite na facebook stranici Društva Naša djeca Ozalj https://www.facebook.com/dnd.ozalj/.

KAportal

  • Odgovori