KAportal Duga Resa odjekivat će smijehom! Splitski komičari u subotu 16. 11. 2019. u 20 sati nastupaju u kino dvorani | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Duga Resa odjekivat će smijehom! Splitski komičari u subotu 16. 11. 2019. u 20 sati nastupaju u kino dvorani

Kao što smo već najavili na našem portalu, ove subote u Dugoj Resi nastupa komičarska ekipa iz SplickeScene. Splićani u Dugu Resu stižu prvi put i kažu da s nestrpljenjem očekuju taj nastup, a zagrijat će se dvama nastupima u Zagrebu i Sesvetama u sklopu ove mini turneje. Ovakva gostovanja njima nisu iznimke već pravilo. U studenom imaju preko 20 zakazanih nastupa. Iako je ponekad naporno, velik im je gušt pa putovanje i manjak sna nadoknadi publika svojim smijehom i aplauzom, a to im je najveća nagrada i motiv.

Na ovo će događanje neki čitatelji KAportala besplatno. Podijelite ovaj post s KAportalove FB stranice na svom Facebook profilu (na javno) i ulazite u bubanj za izbor 2×2 ulaznice za stand up večer. 

Sada će ih i publika u Dugoj Resi moći upoznati i vidjeti na djelu. Gostujuću komičarsku ostavu čine Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Ante Travizi i Ivica Lazaneo koji su za nadolazeće gostovanje su pripremili presjek svog najboljeg materijala, a kako izgleda show kad se popnu na pozornicu možete pogledati na YouTube-u, jer su prije dva mjeseca objavili svoj prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ kojeg je pogledalo preko 120 tisuća ljudi. Naravno, njihov subotnji show bit će drugačiji od onog koji možete pogledati online. Momci poručuju da im je uvijek želja nasmijati što veći broj ljudi, posebno u mjestima u koja prvi put idu. Bit će to prava terapija smijehom, za sve one koji su, nošeni svakodnevnim obvezama, zaboravili kada su posljednji put plakali od smijeha.

Stoga, ne propustite priliku pogledati ih u živo! Show „Dalmatinska stand-up comedy večer“ je na rasporedu u subotu 16. studenog s početkom u 20 sati u Kino dvorani Duga Resa. Ulaznice po cijeni od 40 kuna su dostupne online preko sustava Entrio te fizički u tajništvu Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa (pon-pet od 08 do 15 sati).

Vidimo se!

  • Odgovori