KAportal Dugoreška Čistoća nabavila novog MAN-a - platila ga 940 tisuća kuna, vozit će komunalni otpad | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Dugoreška Čistoća nabavila novog MAN-a – platila ga 940 tisuća kuna, vozit će komunalni otpad

Dugoreška Čistoća ima novi kamion, stigao je MAN vrijedan 940 tisuća kuna, javili su iz ovog gradskog poduzeća. Kako navode, kamion je nabavljen u svrhu pružanja usluge zbrinjavanja komunalnog otpada, kupilo, putem postupka javne nabave, a proizvoden je 2015. godine.

– Čistoća Duga Resa d.o.o. pruža uslugu zbrinjavanja komunalnog otpada na području Grada Duge Rese i Općine Generalski Stol te ima namjeru proširenja područja pružanja svoje usluge. Kako je vozni park zastario i opterećen znatnim troškovima održavanja, to je Čistoća Duga Resa d.o.o. kupila kamion, koji će joj omogućiti zadržavanje, kao i unapređenje kvalitete pružanja usluge zbrinjavanja komunalnog otpada, kažu u Čistoći.

Dodaju da im je na prvom mjestu kvaliteta pružanja usluga stoga i dalje ćemo poduzimati mjere na širenju djelatnosti te maksimalno brinuti da svi korisnici naših usluga budu zadovoljni.

KAportal.hr

 • 3 komentara

  1. Da ste nabavili kamion sa 3 odvojena spremnika otpada mogli bi govoriti o unapređenju usluge jer bi u jednom prolasku pokupili 3 vrste komunalnog otpada. Za koje ste odavno trebali uspostaviti sustav odvojenog prikupljanja na kućnom pragu.
   Tih dodatnih 2 miliona kuna godišnje, koje će dugoreščani zbog poskupljenja platiti Komunalnom, može se racionalnije utrošiti.

  2. Ma najte ih špotati gospon mmaradin. Oni delaju baš onak kak ste ih godinama učili i pripremali za RCGO. Sve u jedan kamion pa se sve istovari na traku i onda se to prebire a ostatak direktno u japagu na Babinoj Gori. Lijepo je vidjeti kako nam se ekološki osvještavate. I što sad slijedi nakon šutguza. Borba protiv RCGOa? Može. Pet zdravo Marija, deset očenaša pokore, malo tutnuti u škrabicu pa ćemo Vas štovani gospodine mmaradin primiti u društvo blefologa. Popovi sve praštaju ali Bog ne. On, pamti sve. ”Lakše je devi proći kroz iglene ušice nego bogatašu ući u kraljevstvo nebesko.” (Matej 19,24)

  3. Evo malo sam se informirao, svjedok pokajnik ide direktno u Raj. Sazovite lijepo konferenciju za tisak i recite istinu u svezi vašeg projekta CGO, dobro, ne morate spominjati javno privatnog partnera, znamo tko je, ne morate baš sve reći jer ionako sve i znamo, recite samo jednu stvar, za koga pripremate megalomanski regionalni CGO od 20 000 000 m/3, da nije onaj trening sa 90 bačava opasnog otpada bio pilot projektl, na Ilovačkom deponiju je prošlo, opasni otpad iz Koža Dume istovariš pa na brzinu pokriješ smećem iz Varaždina, pa onda zatvoreš bunare na Gazi, najte se plašiti jer ćete inače u Raju klečati dovijeka na kuruzi i onak ovlaš bičem lagano po leđima i po guzi…. hebote, haiku:
   klečati dovijeka na kuruzi
   i onak ovlaš bičem lagano
   po leđima i po guzi.

   Jurica pijesnik, piše, haiku pijesmice.

  Odgovori