KAportal FOTO GALERIJA Ekipa Kljuka pobjednik je ovogodišnjih ljetnih igara City games održanih u Dugoj Resi | Karlovački informativni web portal

FOTO GALERIJA Ekipa Kljuka pobjednik je ovogodišnjih ljetnih igara City games održanih u Dugoj Resi

 

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Popularne međunarodne ljetne igre 10. City games u kojima sudjeluje 12 država, ponovno su proteklog vikenda gostovale u Dugoj Resi, a natjecanje se održalo na kupalištu kod OŠ Vladimir Nazor. Organizatori ovogodišnjeg sportsko zabavnog natjecanja, koje podsjeća na nekadašnje „Igre bez granica“ bili su dugoreška TZP Četiri rijeke i agencije Adria Events.

Brojni Dugorešani došli su bodriti natjecatelje okupljene u četiri ekipe Kljuka, Mrežnica, Rijeka i Duga Resa. Timovi su se natjecali u modernim verzijama zabavnih i tradicionalnih igara; vino, trka s bačvama, košarka u vodi, skakanje u vrećama, utrka magaraca, strijelci i alka u karijoli.

Konačna pobjeda i zlatna medalja pripala je ekipi Kljuka.

U izuzetno zabavnom i dinamičnoj igri vino dominirala je ekipa Mrežnice i osvojila najviše bodova. U trci s bačvama najbolje su bile djevojke iz Rijeke. Nakon treće igre, vodena košarka, u kojoj su natjecateljici morali pokazati plivačko i košarkaško umijeće, ekipe Mrežnica, Rijeka i Kljuka imale su jednake bodove.

Utrka magaraca bila je najzabavnija i za gledatelje i za natjecatelje, a ekipa Duga Resa uspjela je postići najviše bodova. Najbolji strijelci bili su ekipa Mrežnice, ali su podbacili u igri alka u karijoli i na kraju su ostvarili isti rezultat kao i ekipa Kljuka. Osvajanjem najviše bodova u finalnim igrama ekipi Kljuka pripala je zlatna medalja i plasman za finalno natjecanje Hrvatske.

  • KAportal.hr

  • Odgovori