KAportal Filmski početak godine u Karlovcu i Plaškom u znaku najmlađih, Duga Resa nažalost otpala zbog "formata" | Karlovački informativni web portal

Filmski početak godine u Karlovcu i Plaškom u znaku najmlađih, Duga Resa nažalost otpala zbog “formata”

Kraj siječnja i početak veljače u mreži KINO.hr donose filmske naslove za najmlađe. Prema prvoj najavi uživati su trebali klinci u Karlovcu, Plaškom i Dugoj Resi, no zbog tehničkih razloga, odnosno problema s formatima filma, ovog puta ipak neće biti uključena i Duga Resa.

Prva naredna projekcija zapravo je za odrasle i na novoj lokaciji, i to izvan Karlovačke županije. U petak 25. siječnja u Vrbovskom je na rasporedu film “Koja je ovo država”, u kojem su Karlovčani, Dugorešani i Plaščani mogli uživati na samom početku godine, i to uz rasprodane dvorane.

U subotu 26. siječnja u Plaškom je na rasporedu film “Mia i bijeli lav” koji će Karlovčani moći pogledati 16. veljače, dok 2. veljače i u Karlovcu i Plaškom igra dugo očekivani novi nastavak popularne filmske franšize “Kako izdresirati zmaja 3: Skriveni svijet”. Nakon “Mije i bijelog lava” Plaščani će moći vidjeti i film “Južni vjetar”.

Što se dugoročnijih najava tiče filmoljupci u Karlovcu (vjerojatno i još ponegdje, ali zasad je potvrđen Karlovac, i to 1. ožujka) moći će odmah nakon dodjele najveće svjetske filmske nagrade Oscar pogledati pobjednički film, a za ožujak je potvrđen i dolazak “Lego2 filma” u Karlovac i Plaški.

KAportal.hr

  • Odgovori