KAportal FOTO GALERIJA: Odličan nastup sudionika MFF-a u Dugoj Resi - veseli, dinamični i živopisni folkloraši oduševili Dugorešane | Karlovački informativni web portal

FOTO GALERIJA: Odličan nastup sudionika MFF-a u Dugoj Resi – veseli, dinamični i živopisni folkloraši oduševili Dugorešane

U Dugoreškom Amfiteatru sinoć se tražilo slobodno mjesto. Iako je riječ o velikom prostoru, bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, jer svi su željeli pogledati nastupe folklornih grupa iz Meksika, Ukrajine, Južne Koreje te egzotičnog otoka Guama – sudionike ovogodišnjeg 22. Međunarodnog festivala folklora. Iako u Dugoj Resi nisu nastupili glavni pokretači ove manifestacije, FA Matija Gubec iz Karlovca, zaslužili su pohvalu kao i brojni sponzori koji svake godine doniraju ovaj hvale vrijedan program.

Odlične izvedbe oduševile su okupljeno mnoštvo, no izgleda da se posjetitelje u Dugoj Resi ipak najviše dojmili razigrani, šareni, veseli i dinamični Meksikanci.

Svi oni koji su bili spriječeni i nisu uspjeli pogledati program u Dugoj Resi, mogu to učiniti u subotu u Karlovcu kad će biti svečano zatvaranje ovogodišnje manifestacije MFF.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU…

 

  • Odgovori