KAportal FOTO GALERIJA Osnovna škola Turanj s koreografijom "Dobro došli na safari" osvojila ovogodišnji plesni Grand Prix | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

FOTO GALERIJA Osnovna škola Turanj s koreografijom “Dobro došli na safari” osvojila ovogodišnji plesni Grand Prix

Pobjednik ovogodišnjeg plesnog natjecanja graDRitma je Osnovna škola Turanj s koreografijom „Dobrodošli na safari“ kojoj je zasluženo pripao Grand Prix.

Na drugom po redu plesnom županijskom natjecanju graDRitma nastupilo je ukupno 11 plesnih skupina i više od stotinu djece koji su oduševili publiku svojim plesnim koreografijama. Plesna skupina Bosiljevo, 2. POU Duga Resa I, 3. OŠ Banija, 4. OŠ Dragojle Jarnević, 5. OŠ Turanj, 6. OŠ Grabrik, 7. POU Duga Resa II., 8. OŠ Švarča, 9. Changes, 10. OŠ Dubovac i 11. OŠ Vladimir Nazor.

Prošlogodišnji pobjednici karlovački klub st.ART  kao gosti večeri još jednom su dokazali da su s pravom osvojili prvi dugoreški plesni GrandPrix.

Nedjelja je posvećena pjevačkim talentima i Euforiji, a vjerujemo da će natjecateljska i navijačka euforija vladati u dugoreškoj kino dvorani gdje će se okupiti predstavnici 14 osnovnih škola iz brojnih hrvatskih gradova i Metlike iz Slovenije. Program počinje u 19 sati.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU…

 

  • Odgovori