Gastro izazov karlovačke pizzerie Mona Lisa dobio prvog pobjednika! Pizzu od metra u 53 minute "smazao" Zagrepčanin i osvojio tisuću eura
U Radićevu je tako došao Antonio, a kako kažu u Mona Lisi, radi se o "profesionalnom borcu" koji je bio 42. kandidat u njihovom izazovu.
Karlovačka pizzeria pred svoje goste postavila ludi gastro izazov! Pojedite u sat vremena sami njihovu pizzu od metra i dobit ćete tisuću eura
- Nema teorije, pa to kad zgužvaš i smotaš u loptu je 4 puta volumenom veće od želuca, piše jedan komentator na Facebooku.
Potražnja je velika, a cijene? Provjerili smo koliko ove godine košta janjetina
Cijene prate prošlogodišnje. Janjčići su sada upravo idealne težine. Oko 10-ak kilograma žive vage i spremni su za prodaju
Karlovačka slastičarnica "Tara Sweets" danas je napravila ozbiljan gaf - evo zašto ćete nakon toga tamo dolaziti još češće!
"Došlo je do velike greške i krivo smo složili pistacio pastu u punjenju za krafne", napisali su.
Zeleni kut prije zimskog sna! Som, smuđ a bogami i pastrva uvijek su dobar izbor, još je bolje kad je za desert gigantska porcija lignji
S obzirom da se radi o jelima po narudžbi u prelijepom ambijentu i popularnom izletištu, Zeleni kut i nije preskup ali opet ni nije baš da se tamo ide svaki dan.
Nekad jelo siromaha, danas košta kao suho zlato. Koja je paprena cijena slavonskog specijaliteta - čvarka?
Prva uputa - nema dobrih čvaraka bez dobre vatre.
Ono što radnika drži živim i budnim tijekom dana nije mali konjak u zoru, već obilan doručak na stolu! Jesmo li pronašli županijskog rekordera po broju gableca u dnevnoj ponudi?
Jedanaest jela u dnevnoj gablec ponudi. Odvažno za ugostitelja, zanimljivo za gosta, treba probati sve redom.
Na RTL stiže Hell's Kitchen Hrvatska sa chefom Tomom Gretićem! Počele prijave za prvu sezonu, što se čeka?
Televizijski fenomen te jedan od najuspješnijih i najdugovječnijih kulinarskih formata stiže na RTL, i to pod nazivom 'Hell's Kitchen Hrvatska'!
Na plus 35 poznati hrvatski gastro influencer, Karlovčanin Saša Vukić kuhao gulaš s pivom, učilo se o pivu i degustiralo, tko nije došao može mu biti žao
Saša Vukić ne krije da je imao ponude od brojnih poznatih restorana u Hrvatskoj i onih s izdašnim plaćama, ali je sve odbio baš zbog svojih vjernih pratitelja.
Ovo smo čekali! Šarani u rašljama se vraćaju u Lovački dom Muljava - ne propustite gastro užitke podno Petrove gore
Tjedan kad nam je gastro ponuda obogaćena šaranom na rašljama traje od 11. - 17. rujna, u Lovačkom domu Muljava .
Znate što je stir- fry? E, naučit ćete jer je azijska kuhinja stigla u Karlovac - mikro restoran u street food stilu otvoren na tržnici, ima svega pa i tajlandskog piva
Atmosfera je ugodna obzirom da je mala terasa smještena na samoj tržnici, što je zapravo po uzoru na azijske tržnice koje su uglavnom središnje točke društvenog života.
"Lovac na pizze" napravio svoju listu najboljih hrvatskih pizzerija, mjesto na njoj našla i ogulinska Antica
Ogulinskoj pizzeriji ipak je pronašao i jednu veliku zamjerku - ne primaju kartice.
Restoran Rustique na Drežniku otvorio svoja vrata s renoviranom kuhinjom i novom ponudom - provjerite!
U ponudi hrane je 13 vrsta pizza (male, velike, jumbo), hladna i topla predjela, juhe, domaći kruh, plate, jela s roštilja, jela po narudžbi, velik broj priloga i salata, deserti...
Kakva je restoranska ponuda u Karlovcu! Turisti najbolje ocjenjuju tri karlovačka restorana s početnim slovom K, no najviše ih je jelo u Tiffanyju
Ako je vjerovati stranim gostima, Kalvarija je gotovo besprijekorna. Od ukupno 144 napisana "reviewa" 141 joj daje ocjenu odličan, a dva vrlo dobar.
"Ljubav najbrže ide kroz želudac" - brojni karlovački restorani danas nude romantične večere za zaljubljene, provjerili smo kakva je ponuda menija
Karlovački restorani prilagodili su se pa su osmislili posebne menije za Valentinovo, a neki su otišli korak dalje pa uz večeru nude i glazbeni ugođaj
Wolt proglasio najbolje i u Karlovcu za 2022. godinu - tri najbolje ocijenjena restorana besplatno će dostavljati do 5. veljače
Ovo mora biti dobro! Uskoro Tjedan autohtonih jela u restoranu TUŠ-a, učenici pripremaju tradicionalna jela Karlovačke županije
Sir s vrhnjem, grah i kaša sa suhim mesom, štrudle, sarma, prežgana juha, piletina s mlincima, štrukli na juhu, pohani šaran s kukuruznim brašnom, kuglof, buhtle, bazlamača…
Čvarak kao od zlata - kila ide i do 410 kn! 'Radije ću uzeti šniclu, što je previše - previše je!
Nekada hrana za sirotinju, a danas su skuplji i od drniškog pršuta. I ne - nije to samo zbog inflacije, ima toga i da su svinje sve mršavije, špeka je sve manje: Imale su špek od 2-3 prsta, sad niti jedan...'