KAportal Hit komedija "Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2" stiže 8. ožujka, poklonili smo vam četiri ulaznice! | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Hit komedija “Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2” stiže 8. ožujka, poklonili smo vam četiri ulaznice!

Hit komedija „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“ – drugi dio, autora Stanka Holcera dolazi u Karlovac i to večer uoči Dana žena, 7. ožujka u Domu OSRH Zrinski, s početkom u 20 sati.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme jer to je predstava za koju se traži karta više – možete ih kupiti odmah i to online preko sustava EVENTIM…

Osmišljena je kao SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovoj scenskomuzičkoj izvedbi koja gostuje u Hrvatskoj i susjednim državama. Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci…….itd.

Američka serija ,,Seks i grad ” osvojila je cijeli svijet, a sad i naša regija ima nešto autentično, urnebesnu komediju „Balkanski seks i grad“ po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. Glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim brojevima. I dok Zvjerka – voditelj pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

U prvom dijelu smo vidjeli iako su različite da ipak imaju sličnosti. Slijedi urnebesni drugi dio koji prikazuje nastavak njihovih života, u kojoj će publika imati prilike vidjeti jesu li se promijenile. Da li smjernost u oblačenju i hrabrost u iznošenju vlastitih života zaista mijenja ljude? Dođite i vidite u urnebesnoj HIT komediji.

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz “BALKANSKI SEKS I GRAD“ koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja.

Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer.

U predstavi igraju: Maja Matijević: Čupka Danijela Bitić Grbović: Čarna Danilo Petrović: voditelj-muška zvjerka
Predstava traje 80 minuta. Pripremno-završni dio vremena zajedno s vremenom održavanja predstave traje maksimalno 3 sata.

Predstava za koju se uvijek traži karta više …. a dvoje čitatelja na predstavu će sa društvom po svom izboru uz KAportal i besplatno! U našoj maloj igri najviše sreće imale su Ana Pastuović i Iva Pavlaković! Dobile su po dvije ulaznice, a podignuti ih mogu na blagajnama prije same predstave.

KAportal.hr

  • Odgovori