KAportal HNS pozvao sve Karlovčane na pobunu zbog izbora ravnatelja MIOŠ-a | Karlovački informativni web portal

HNS pozvao sve Karlovčane na pobunu zbog izbora ravnatelja MIOŠ-a

– Ovo što se događa u “slučaju Erdeljac-Erdeljac” je ono što vodi k tome da HDZ uvijek dobije ono što želi. HDZ će silom doći do rezultata, samo je pitanje trenutka. HDZ taj prljavi posao radi godinama i uspješno ga radi. Zašto? Jer svi mi, stanovnici Karlovca, šutimo i mislimo da to nije naš problem. Pozivam sve oporbene opcije, sve zavisne, nezavisne, udruge…: Pobunite se! Jer, dosta je! Razmišljajmo o Karlovcu tako da sposobni rade posao koji su naučili, a ne podobni, poručio je s današnje pressice HNS-ov gradski vijećnik i kandidat za gradonačelnika Nikola Badovinac, govoreći o slučaju izbora ravnatelja Mješovite industrijsko-obrtničke škole.

Baš kao i Marina Novaković Matanić podsjetio je da su se pred mjesec dana bunili zbog imenovanja niza članova školskih odbora, upozoravajući da se mahom radi o članovima HDZ-a, što smatraju da ne smije biti.

– Apsurdno je da žele smijeniti ravnateljicu koja dobro radi, ima potporu roditelja i nastavnika, a imenovati čovjeka koji je smijenjen jer je kršio zakon. Ako smatraju da ju treba maknuti, neka javno – Županija upravlja školom – kažu zašto ova ravnateljica ne zaslužuje novi mandat i zašto g.  Erdeljac mora biti imenovan? Da li zbog lokalnih izbora i imenovanja još njihovih kadrova ili nekih drugih razloga? Je li točna i priča da MIOŠ žele izmjestiti iz ove u zgradu Prirodoslovne škole, a ovdje otvoriti katoličku gimnaziju?, pitala je Novaković Matanić i pozvala Vladu da promijeni zakon i da ravnatelji škola i fakulteta budu nestranački ljudi.

KAportal.hr

 

 • 12 komentara

  1. HNS može zahvaliti Erdeljcu što ovim silovanjem zakona i pravilnika tjera njima vodu na mlin, a HDZu uzima glasove na lokalnim izborima. Baš me zanima što o svemu misli Mandić prvi čovjek HDZa u gradu Karlovcu. Da li se on slaže s tim da se na ovakav način postavi čovjeka člana HDZa koji je dokazao da zna kako se krše pravila i zakoni, pa je već jednom razriješen. Dakle gospodine Mandić, što mislite o tome?

   • Gospodin Mandić je u takvoj stranci gdje, nažalost, ne smije misliti svojom glavom. Da rarlzmislja svojom glavom već bi se oglasio i ovo bi bila gotova priča. Nevjerojatno mi je da i on i gospodin Jelić nemaju vise razumijevanja i empatije budući su i sam prosvjetni radnici bili (mada su već dovoljno dugo u politici da su oboljeli od klasičnog sindroma političara – amnezije)

  2. Tko o čemu HNS o poštenju, i zapošljavanju po vezi, babi i stričevima. Dok su bili jezičac na vagi i moći na državnoj razini uhljebili sve gore navedeno u HEP-u. Čak i ljudi izišli iz zatvora postavljeni na čelo jednog HEP-ovog pogona i to niti manje niti više nego na direktorsku fotelju. A drugi i za natječaj za čistača moraju priložiti potvrdu o nakažnjavanju. Zato gđice. Matanić-Novaković i g. Badovinac malo se bolje informirajte drugi put kada krenete prozivati i suditi. Inače politika, izbori, stranke me ne zanimaju. Boli me nepravda i što su neki manje, odnosno više jednaki.

  3. da je g.erdeljac valjao onda bi ostao i prije.ne bi ga smjenjivali.šta sad hoće? nek se makne s puta gospođi erdeljac.ona je na svom mjestu.a robert nek traži negdje drugdje gdje će vladati.

  4. Ispalo je da po studentskim odborima pojedinih zagrebačkih fakulteta budu imenovani sve djeca više rangiranih hadezeovskih dužnosnika.
   Stvar je u tome da su ih roditelji inštruirali da se prijave u to, a sve u svrhu uvaljivanja u sve sfere i pore društva.
   Tako je i u ovom slučaju.
   Jel to legalno?
   Jeste.

  5. Od HNS-a ni u pustinju nebi prihvatio žlicu vode. Amen

  6. Gospon Jelić i gospon Mandić su predavali marksizam.
   Dakle baza predmeta je dijalektički materijalizam.
   A što bi se na hrvatski jezik prevelo : ” Imal ” mene tute u datom trenutku razvoja materijalističke istorije i političke ekonomije.
   Iliti što bi Japanac reko” : Ovisno oklen vitar pune!

  7. Hdz sebi dat autogol prije izbora? Izgleda da je krenuo nered u zupaniji?

   Tako je gospodjo Matanic treba se zalagat da politika nema veze sa nastavnicima i ravnateljima al ste vi svjesni da je to nemoguce napravit bez obzira ko bio na vlasti…

  8. A ova dva izvođača sa slike bolje ne komentirat. Radio Karlovac, tricet i koju unazad, nedjeljom prijepodne.
   ” Zdravo mladi “. Pa na bicikl, tekmu, ili ribičiju. A možda i na misu.

  9. Nije poruka, cak ni u naslovu – Van politiku iz skola!! nego ne HDZ, zasto ne bismo nesto i mi.

  10. Ok, bunimo se
   Kad i gdje da svi lijepo dođemo?

  Odgovori