KAportal Humanitarnu akciju za pomoć Specijalnoj bolnici podržali i dugoreški gradski vijećnici - Odrekli se naknada za studeni | Karlovački informativni web portal

Humanitarnu akciju za pomoć Specijalnoj bolnici podržali i dugoreški gradski vijećnici – Odrekli se naknada za studeni

Dugoreški gradski vijećnici na današnjoj sjednici odlučili su se pridružiti humanitarnoj akciji za pomoć Specijalnoj bolnici za produženo liječenje u prikupljanju sredstva za uređenje jednog odjela za nepokretne pacijente. Prijedlog Mraka Benića (AUZ) da se vijećnici odreknu svojih naknada za jedanaesti mjesec i tako pripomognu akciju, jednoglasno su bez dileme prihvatili svi nazočni.

Podsjetimo, ovu humanitarnu akciju započeo je KUD Izvor Generalski Stol i njegov predsjednik Damir Škrtić koji osim što pomažu bolnici na ovaj način obilježavaju i 15 godina uspješnog djelovanja. Jučer je u HV Zrinski u Karlovcu održan veliki koncert „Naši pacijenti zaslužuju najbolje“ čiji prihod će biti uplaćen za pomoć dugoreškoj bolnici.

Kako za uređenje odjela treba oko 1,2 milijuna kuna, humanitarna akcija se nastavlja, a svi koji žele pripomoći i nadalje sredstva mogu uplatiti na račun IBAN: HR79 2400 0081 5104 06587 otvoren isključivo za ovu namjenu.

KAportal.hr

  • Odgovori