KAportal Iskusni "Možda možda?" osvojili prvi karlovački kvizaški kup i superkup, u ponedjeljak kreće nova KA47 liga | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Iskusni “Možda možda?” osvojili prvi karlovački kvizaški kup i superkup, u ponedjeljak kreće nova KA47 liga

U Caffe baru Ziggy kao svojevrsna najava nove karlovačke pub kviz lige KA47 odigran je i prvi karlovački kvizaški kup, koji je nakon tri kola na ispadanje osvojila jedna od prvih gradskih ekipa “Možda možda?” koja je često bila u vrhu ali se dosad nije uspjela popeti i na sam tron. U finalnom kolu kupa su, međutim, bili odlično raspoloženi, posebno u odlučujućem zadnjem krugu u kojem su uzeli čak 18 od maksimalnih 20 bodova i tako uvjerljivo osvojili prvo mjesto.

Nakon finala kupa odmah je odigran i brzinski “superkup” u kojem su Možda možda? kao pobjednici kupa odmjerili snage u rafalnim brzopoteznim pitanjima s pobjednikom prošle ligaške sezone, Jedinim pravim škanjcima, i u 90 sekudi bili i tu uspješniji te sa 9:7 uzeli dvostruku titulu.

Nova sezona pub kviz lige KA47 počinje u ponedjeljak u 20 sati u Caffe baru Ziggy, kao i prošle sezone i ove će sudjelovati čak 28 četveročlanih ekipa što pokazuje da je interes za pub kvizove u gradu na četiri rijeke i dalje vrlo velik.

KAportal.hr

 

  • Odgovori