KAportal Izložba "Street Art Karnewal" karlovačkih, dugoreških i zagrebačkih uličnih umjetnika večeras u Dugoj Resi | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Izložba “Street Art Karnewal” karlovačkih, dugoreških i zagrebačkih uličnih umjetnika večeras u Dugoj Resi

foto ilustracija
foto ilustracija

Street Art Karnewal, zajednička izložba karlovačkih, dugoreških i zagrebačkih streetartista, nakon Lovinca, Vukovara, Zagreba i Pule u petak stiže na svoju posljednju ovogodišnju stanicu u Dugu Resu.

Na izložbi će se moći pogledati radovi Tally Rayne Adams i Ranka Ajdinovića iz Karlovca, dugorešana Leonarda Lesića te zagrebačkih umjetnika Cheza, Chucka, Mane Meia, Lonsa i drugih. Radi se o trenutno najangažiranijim umjetnicima na lokalnim likovnim scenama. Osim toga jedni su od malobrojnih koji uz svoj “ulični umjetnički angažman” rade i u studijskim uvjetima pa street art estetiku vješto prenose na slikarsko platno, ali i druge, često reciklirane, materijale.

Izložbu organiziraju udruga KA-MATRIX i AKC Attack u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Duga Resa i udrugom Kunstbunker, a održat će se u Demokratskom rasadniku u petak, 16.prosinca s početkom u 19 sati.

Street Art Karnewal je projekt koji provode KA-MATRIX iz Karlovca, Attack iz Zagreba, UKE iz Lovincac,VUKA iz Vukovara i Savez udruga Rojc iz Pule kroz platformu Clubture. Izložba će se moći razgledati do 15. siječnja 2017. godine.

KAportal.hr

  • Odgovori