KAportal Izvrsna stand-up komedija “Dejtnajt” LAJNAP komičara gostuje u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa - u srijedu, 11.12. u 19:30 sati. | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Izvrsna stand-up komedija “Dejtnajt” LAJNAP komičara gostuje u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa – u srijedu, 11.12. u 19:30 sati.

“Romeo, o Romeo! Zašto si Romeo”, kaže Julija s balkona, a Romeo stoji ispod nje i nema pojma o čemu priča. Eh, da je Romeo imao LAJNAPovce da mu pojasne što je Julija htjela reći, priča bi možda drugačije završila. Izbjegnite sve zamke ljubavi, veza i seksa i nasmijete se uz savjete LAJNAP komičara na tematskom showu – DEJTNAJT.

ŠTO JE DEJTNAJT?

Savršen show za dejt. Voljeli tu osobu ili ne. Večer na kojoj ćete odmah znati pašete li si. Potpuno novi show LAJNAP komičara koji obrađuje temu muško-ženskih odnosa i kako preživjeti iste. Ljubavni savjeti uvijek dobro dođu, a LAJNAPovci su se potrudili izvući one najbolje iz svojih dugogodišnjih veza i karijera. Na greškama se uči, kažu mnogi, a kako vi ne biste previše (sa)griješili i morali sjediti u ljubavnoj “klupi za magarce”, dođite i naučite nešto o zavođenju, vezama, seksu i srodnim dušama.

Pridružite nam se, uživajte u ljubavnim anegdotama i avanturama i uživajte u puna dva sata smijeha. Za vas nastupaju LAJNAPovi Kupidi: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.

CIJENA ULAZNICE: u pretprodaji 40 kn, na dan predstave 50 kn PRODAJA I REZERVACIJA ULAZNICA:  Tajništvo Učilišta (pon-pet od 08 do 15 sati) – rezervacije na broj telefona: 844-252 – na dan predstave na blagajni kino dvorane sat vremena prije početka programa

Sponzorirani članak