KAportal Javna tribina "Pametna županija" u utorak u Dugoj Resi - sudjelovati se može osobnim dolaskom ili online | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Javna tribina “Pametna županija” u utorak u Dugoj Resi – sudjelovati se može osobnim dolaskom ili online

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Karlovačka županija provodi javno savjetovanje kojim želi saznati razmišljanja javnosti na temu Strategija Karlovačka županija – Pametna županija i Akcijski plan kojima se planiraju aktivnosti za naredne tri godine.

Javna tribina u Dugoj Resi održat će se 18. veljače u vremenu od 17 do 19 sati, a osim osobnim dolaskom u gradsku vijećnicu, webinar će biti moguće pratiti i putem prijave na LINK.

Podsjetimo, tribine će se održati u svih pet gradova Karlovačke županije u suradnji s izrađivačima Strategije tvrtkama Infodom i Infocumulus i jedinicama lokalne uprave, a građanima će biti predstavljen projekt izrade Strategije uz mogućnost postavljanja pitanja i davanja prijedloga kako autorima dokumenata tako i predstavnicima lokalnih vlasti. Koristeći se digitalnim tehnologijama, Karlovačka županija nastoji svakodnevne aktivnosti učiniti što produktivnijima i time stvoriti povoljnu klimu za gospodarski rast, ali i kvalitetniji i privlačniji život.

KAportal.hr

  • Odgovori