KAportal Judo klub Duga Resa domaćin je i pobjednik današnjeg turnira - na kraju sezone nagradili najbolje i zahvalili zaslužnima | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Judo klub Duga Resa domaćin je i pobjednik današnjeg turnira – na kraju sezone nagradili najbolje i zahvalili zaslužnima

Judo klub Duga Resa bio je domaćin Božićnog turnira koji se danas održao u Sportskoj dvorani OŠ Vladimir Nazor u Dugoj Resi. Domaćini su snage odmjerili s borcima dva gostujuća kluba, Judo klubom Dugave te Judo klubom Pisarovina. U ukupnom poretku dugoreški borci odnijeli su prvo mjesto sa 129 bodova, drugi su bili borci iz Dugava sa 127 bodova, a treća Pisarovina s 24 osvojena boda.

Za JK Duga Resa medalje su osvojili ovi dječaci i djevojčice: zlato – Mateo Holjevac, Tea Šutej, Maja Polović, Leon Šutej, Roko Vinski, Luka Gojak; srebro – Antonio Bišćan, Dora Malović, Sara Marčac, Mark Brozović, Marko Bišćan, Toni Bujan, Sara Pavković, Luka Malović, Lukas Bišćan; bronca – Petra Gojak, Fran Mamić, Jakov Movre, Vito Brozović, Noa Benić, Lenon Brozović, Gabrijel Mateša, Vid Berislavić, Mihael Stojković, Jure Roguljić, Toni Bujan, Roko Berislavić, Manuel Polović.

-Bila je ovo prilika i da se sumiraju rezultati ostvareni u ovoj godini, pa su tako najbolji borci nagrađeni peharima. Posebno priznanje za rezultate ostvarene u 2019. godini dobio je Leon Šutej, tradicionalno priznanje “naj-tata” pripalo je Antoniu Bujanu, a Mariu Pušiću za obavljanje tajničkih poslova. No, valja naglasiti da su za rad Kluba i sve rezultate najbitnija tri imena: trener Luka Boljar, predsjednik Robert Šutej, te član Uprave Davor Vrbanić-Beli, kažu u Klubu.

Zahvalu upućuju i “zagrebačkom Judo klubu Dugave zbog dugogodišnje suradnje s trenerima Nikolom i Ivanom Bućanom, koja je bila uspješna i ove godine. Zahvaljujući njima naš najuspješniji borac Leon Šutej sudjelovao je na brojnim turnirima u Hrvatskoj i inozemstvu. Podvlačimo još dva imena, Tonija Bujana, koji predvodi novi val talentiranih judaša (7 medalja s 9 turnira) te Matea Holjevca, koji pomalo ulazi u legendu Kluba. Dječak s Down sindromom je u talijanskom Pordenoneu osvojio zlatnu medalju na judo prvenstvu djece s posebnim potrebama”.

– I za kraj nekoliko riječi o tom našem dragulju Leonu Šuteju. Sudjelovao je na 17 turnira, a sa svakoga je donio medalju (s dva čak dvije zbog duplih startova). Najsajnija je svakako ona iz Splita, koja mu je donijela status prvaka Hrvatske za 2019. godinu, a naglašavamo i one s vrlo jakih inozemnih turnira: Kikinda(3), Kačarevo(1), Kišinjev(3), Bjeljina(2), Prilep(1). Odavno je prestao biti ponos samo svoje obitelji i našega Kluba, s Leonom se može ponositi čitava Duga Resa – kažu u Klubu.

Galeriju fotografija s današnjeg turnira možete pogledati na mrežnoj stranici Judo kluba Duga Resa.

KAportal.hr

 

  • Odgovori