KAportal "Karlovačka plesna reprezentacija" pripremila novu predstavu - u petak premijerna izvedba "Nuspojavusa" | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

“Karlovačka plesna reprezentacija” pripremila novu predstavu – u petak premijerna izvedba “Nuspojavusa”

foto: Karlovačka plesna reprezentacija FB

Nakon što je oduševila publiku predstavom “Mystery”, neformalna ekipa karlovačkih plesačica i plesača pod nazivom “Karlovačka plesna reprezentacija” posljednjih je tjedana marljivo radila na novoj predstavi. U petak, 10. svibnja, s početkom u 20 sati, u Zorin domu će premijerno biti izvedena predstava “Nuspojavus” i, kako najavljuju “reprezentativci” – uvesti nas u svijet medicine i terapije plesom.

Nuspojavu je magična psihoterapija koja nastaje kad sve ostalo zakaže. To je čarolija, tajanstvena terapija pokretom, terapija plesom. Oduvijek je kretanje lijek koji mijenja fizičko, emocionalno i mentalno stanje osobe, utječući na temeljno psihofizičko stanje pojedinca, poboljšavajući ga. Svi prikazani likovi imaju neki oblik problema, anksioznost, narcisoidnost, manjak samopouzdanja, napadaje panike… Realne probleme s kojim su se suočavali ljudi kroz povijest i s kojima se svi ponekad susrećemo. Nuspojavus nam pomaže da se suočimo s njima.

U predstavi plešu Petar Bijelić, Azra Gorić, Katarina Jelenčić, Goran Koprenica, Željka Kostanjšek, Lucija Majetić, Viktorija Paljug, Jasna Pribanić, Ivana Rumenović-Novinić i Petra Sanković. Kostimografija je djelo Morane Petrović, a scenografija Milana Pavića.

Oni koji propuste premijeru, “Nuspojavus” će moći pogledati i u subotu 11. svibnja, također u 20 sati.

KAportal.hr

  • Odgovori