KAportal Karlovačke odbojkašice izborile završnicu Hrvatskog kupa - u finalu Regije Centar slavile 3:1 protiv Novog Zagreba | Karlovački informativni web portal

Karlovačke odbojkašice izborile završnicu Hrvatskog kupa – u finalu Regije Centar slavile 3:1 protiv Novog Zagreba

Odbojkašice Karlovca, koje od ove godine nastupaju u prvoligaškom natjecanju, s uspjehom su odradile prvu službenu obvezu u novoj sezoni. Nije bila riječ o prvenstvu već o završnici kupa za Regiju Centar, no ulog je itekako bio vrijedan – plasman u završnicu Hrvatskog kupa i vjerojatni susret s nekom od superligaških ekipa.

Karlovčanke su u finalu na gostovanju svladale Novi Zagreb sa 3:1 u susretu u kojem u niti jednom setu praktički nije bilo nikakve neizvjesnosti. Domaće odbojkašice s uvjerljivih 25:16 dobile su prvi set, a tada su proigrale Karlovčanke i jednako uvjerljivo pa i uvjerljivije riješile preostala tri seta u svoju korist – 25:15, 25:14 i 25:16.

Prvo kolo Hrvatskog kupa obično se igralo prije prvenstvene sezone, no sada termin još nije utanačen zbog kašnjenja cijelog natjecanja po regijama. Sljedećeg vikenda već počinje natjecanje u Prvoj ligi, a Karlovčanke u prvom kolu gostuju u Kostreni. Prvi domaći susret igrat će, podsjetimo, 19. listopada protiv zagrebačkog Dinama.

KAŠonline

  • Odgovori