KAportal Karlovačko ljeto: Večeras veliki spektakl na Sokolskom, koncert na Starom gradu, "Kvart je naš" u Grabriku... | Karlovački informativni web portal

Karlovačko ljeto: Večeras veliki spektakl na Sokolskom, koncert na Starom gradu, “Kvart je naš” u Grabriku…

draaago1Nakon sinoćnje prekrasne večeri u Radićevoj, ali i lijepog koncerta Carolostadiena na Starom gradu te večeri gitarističkih improvizacija kod Cohibe koje je također posjetio velik broj građana, danas je u središtu pozornosti veliki kazališni spektakl talijanskog Teatro dei Venti iz Modene, koji će na igralištu Sokolskog doma izvesti atraktivnu uličnu predstavu “Il Draaago”. Početak je u 22 sata, a vatreni spektakl ne smijete propustiti!

U Grabriku, pak, već traje projekt “Kvart je naš” uz oslikavanje balkona zgrade u kojoj se nalazi CZM Grabrik i čišćenje okoliša. Od 16 sati kreću društvene igre i zabava uz Nintendo Wii, u 18 malonogometni turnir, a u 20 sati predstavljaju se mladi europski volonteri iz Španjolske, Francuske i Italije.

Na Starom gradu Dubovcu, pak, u 21 sat koncertno-pjesnička večer uz gitarista svjetskog glasa Viktora Vidovića i poznatog pjesnika Enesa Kiševića.

KAportal.hr

  • Odgovori