KAportal Kazališni vikend - u subotu navečer "Kaos iza kulisa", u subotnje i nedjeljno jutro "Veliko pužovanje" | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Kazališni vikend – u subotu navečer “Kaos iza kulisa”, u subotnje i nedjeljno jutro “Veliko pužovanje”

14940070_733352180149475_7875509895956460362_oPred nama je još jedan lijep i zanimljiv vikend u karlovačkom Gradskom kazalištu Zorin dom, a publika će tijekom subote i nedjelje, što svakako daje dodatnu draž, moći uživati u odličnim domaćim predstavama.

U večernjem terminu, u subotu u 20 sati, nakon par mjeseci stanke, ljubitelji kazališta moći će opet uživati u hit predstavi karlovačkog profesionalnog ansambla – “Kaos iza kulisa”. Ova diljem svijeta popularna predstava možda je i na najbolji način pokazala kako odlična ekipa trenutačno djeluje u Zorin domu, jer uhvatiti se ukoštac s ovim tekstom mnogi bi se teško i usudili, a Karlovčani predvođeni Peđom Gvozdićem ne samo da su se usudili, već su i itekako uspjeli te oduševljavaju publiku diljem Hrvatske.

Klince, pak, u subotu i nedjelju u 11 sati očekuje urnebesna zabava uz “Veliko pužovanje” Petre Cicvarić. U predstavi glume Petra Cicvarić, Nino Pavleković i Vanja Gvozdić, lutke je izradila Ria Trdin, a autor glazbe je Damir Šimunović.

KAportal.hr

  • Odgovori