KAportal Zatvoren krug indicija: Lička policija zna tko je podmukli ubojica iz Kutereva! | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Zatvoren krug indicija: Lička policija zna tko je podmukli ubojica iz Kutereva!

eksplozija_kuterevo
Obiteljska kuća iza koje se dogodilo ubojstvo

Policija ja zatvorila krug indicija oko podmuklog ubojice Nikice Ostovića iz Kutereva, te je samo pitanje dana kada će on biti uhićen, doznaje to Jutarnji list. Prima pisanju ovih novina policiji je ključne informacije otkrila pokojnikova supruga Marija koja je na ispitivanju provela gotovo 30 sati.

– Prema zasad dostupnim informacijama, radi se o osobi koja je vrlo bliska obitelji Ostović te vrlo dobro poznaje sve njihove životne navike. Istraga bi trebala pokazati ima li osumnjičenik za Nikičino stradanje veze s ranijim čudnim događajima poput trovanja vode u njihovu bunaru i koma za pečenje rakije naftom. Moguće je da se radi o istoj osobi koja je pisala uvredljive grafite po asfaltu na račun Marije Ostović, ostavljajući pritom tamo čak i njihov kućni broj telefona – piše Jutarnji.

Podsjetimo, Nikici je netko podmetnuo bombu pod panj, a kada ga je pomaknuo u subotu nešto prije 11 sati, eksplozivna naprava se aktivirala i na mjestu ga usmrtila.

KAportal.hr

  • Odgovori