KAportal Mali rukometaši i njihovi treneri u Selcu svladavali i ronjenje | Karlovački informativni web portal

Mali rukometaši i njihovi treneri u Selcu svladavali i ronjenje

mali rukometaši -ronioci (2)
foto: RK Žabac

Mali rukometaši, polaznici rukometnog kampa u Selcu, u tom su karlovačkom odmaralištu svladavali ne samo rukomet, nego i ronjenje.

Naime, drugu godinu za redom, za njih su članovi Ronilačkog kluba Žabac i Rukometna škola Karlovac organizirali kraću edukaciju o ronjenju kao posebnoj vještini, tehničkoj disciplini koja može postati i profesionalno usmjerenje.

 

 

 

predavanje za male rukometaše o ronjenju-1– Nakon višednevnih intenzivnih rukometnih treninga i treneri i mali rukometaši dva su dana tako imali prilike lopte zamijeniti ronilačkim bocama, perajama, regulatorima… te se okušati u otkrivanju novih vještina i našeg podmorja iz jedne sasvim nove perspektive. Nekima je to bio prvi susret sa ronilačkom opremom uopće, dok su se neki pokazali kao pravi znalci. U svakom slučaju nije nedostajalo pitanja, dobre zabave i puno zanimljivih informacija, kažu u Klubu, dodajući da su tajne ronjenja malim i velikim polaznicima rukometnog kampa u Selcu približili Tin Fink, Matija Duh, Mario Šoštarić, Danijel Borić i Dejan Ranitović.

KAportal.hr

  • Odgovori