KAportal Zbog ustaških simbola i pirotehnike u Slunju, policija sprema nove prijave - jednu će pokupiti i Thompson? | Karlovački informativni web portal

Zbog ustaških simbola i pirotehnike u Slunju, policija sprema nove prijave – jednu će pokupiti i Thompson?

Iako je na slunjskom koncertu Marka Perkovića Thompsona, kojim se slavila obljetnica akcije “Oluja”, zapaljeno više od 100 “bengalki” policija je do sada podnijela tek jednu prijavu zbog korištenja pirotehnike iz domene Zakona o remećenju javnog reda i mira.

Isto je i s isticanjem neprimjerenih simbola. Podnijeli su tek jednu prijavu, iako je materijala po ovoj osnovi bilo na svakom koraku. Treća prijava podnesena je zbog nenošenja osobne iskaznice.

No, to ne znači da će prijavljivanjima biti kraj. U PU karlovačkoj su potvrdili da se  analiziraju foto i videomaterijali, te će na temelju njih vjerojatno ići u podnošenje novih prijava, dakako, ukoliko na snimkama utvrde identitet prekršitelja.

Tu ne bi trebali imati problema s Thompsonovim identitetom koji je, kao i svaki puta do sada “Bojnu Čavoglave” započeo uzvikom “Za dom spremni”. U istoj situaciji prošle godine u Kninu bio je prekršajno prijavljen te novčano kažnjen.

KAportal.hr

 • 4 komentara

  1. u normalnom društvu taj ne bi pjevao ni u Donjoj Špičkovini… ovako se to radi u civiliziranoj zemlji… kakve prekršajne prijave https://www.youtube.com/watch?v=GDwRew9-9FE

  2. Malo nam se udebljao bojovnik.

  3. U Vojniću se uništava hrvatska zastava…u Srbiji Dražu proglasili narodnim herojem…a zamislite, Tompson i Slunjani viču “za dom spremni!”. Koji kriminal!!!

   • Da, je. Bilo kakvo simpatiziranje ustaške gamadi je kriminal. Ove u Vojniću treba tretirati jednako, uostalom pisalo se i o tome, a što se tiče Srbije, ako nisi primjetila više ne živimo s njima u istoj državi pa me zabole što oni tamo rade.

  Odgovori