KAportal Novi kino tjedan donosi tri filma u Karlovcu i dva u Plaškom - stižu i "Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela" | Karlovački informativni web portal

Novi kino tjedan donosi tri filma u Karlovcu i dva u Plaškom – stižu i “Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela”

U tjednu koji je pred nama filmoljupci u Karlovačkoj županiji moći će uživati u pet filmskih projekcija – riječ je o ukupno četiri filma, od kojih će tri biti prikazana u Karlovcu, a dva u Plaškom.

Filmski tjedan počinje već u ponedjeljak ujutro na matineji u Karlovcu u 10 sati, uz simpatični film za djecu i mlade “Los Bando”. Najbolji prijatelji Grim i Axel od svoje osme godine sanjaju o sudjelovanju na rock natjecanju u Norveškoj. Los Bando Immortale je njihov bend kojemu nedostaje basist, a Axel, pjevač i gitarist, ne zna pjevati. Kad im prihvate prijavu za sudjelovanjem na natjecanju, hitno treba naći rješenje. Ovaj film ujedno je i organizirana projekcija za školarce, ali karata će biti i u slobodnoj prodaji na blagajni Doma OS RH Zrinski.

S najvećim nestrpljenjem ovog tjedna zasigurno se očekuje novi nastavak spin-offa serijala o Harry Potteru, pod nazivom “Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela”. Ovaj film i Karlovčani i Plaščani moći će pogledati u petak – u Karlovcu je na rasporedu u 20:30, a u Plaškom u 20 sati. U novom nastavku Čudesnih zvijeri, pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu. U knjizi Harry Potter i darovi smrti čitatelji su mogli saznati da su Albus i Gellert nekoć bili vrlo bliski, prije no što su postali najgori neprijatelji.

Subota je, pak, tradicionalno rezervirana za najmlađe. S početkom u 17 sati u Karlovcu je na rasporedu film “Ralph ruši internet: Krš i lom 2”. Antijunak video igrice Ralph i partnerica Vanellope von Schweetz navigiraju neistraženim, prostranim i dinamičnim svijetom Interneta u potrazi za zamjenskim dijelom kako bi spasili Vanellopinu video igricu.

U istom terminu, u Plaškom mali filmoljupci mogu pogledati film “Grinch”. Nakon punih 18 godina, omiljeno zeleno gunđalo vraća se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božić u selu Whoville. Prije filma posjetitelji će moći vidjeti i kratkometražni film o popularnim Malcima pod imenom “Žuta je nova crna”.

  • Napomenimo kako će vas KAportal i u ovom tjednu darivati – s po dvije ulaznice za filmove koji se prikazuju u Karlovcu.

    KAportal.hr

  • Odgovori