KAportal Novo iz karlovačke ODETE: E-bicikli, E-skuteri, Robstep Hoverboardi po akcijskim cijenama | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Novo iz karlovačke ODETE: E-bicikli, E-skuteri, Robstep Hoverboardi po akcijskim cijenama

Novost stiže iz karlovačke Odete – pokret “movE program” osmišljen je kako bi ljudima omogućio učinkovito, pristupačno i ZABAVNO kretanje gradom i izvan njega.

E-BICIKLI
  • COMPACT: Sklopivi aluminijski električni bicikl za gradski prijevoz. Može se sklopiti i odnijeti od ureda do kuće. Zaboravite svakodnevne brige oko parkiranja ili zaključavanja bicikla. Gdje god krenuli, vaš bicikl ide s vama! Jednostavno se unosi u vlak, brod ili automobil.
  • TREKKINGČvrst aluminijski e-bicikl, dometa do 60 kilometara, što ga čini savršenim za gradsku ili vangradsku vožnju. Savršeno prijevozno rješenje za svakodnevni odlazak na posao ili idealni pratilac u slobodno vrijeme i rekreaciji.
E-SKUTERI

Idealni za kratke gradske relacije. Možete birati između modela od legure (ET) ili karbonskih vlakana (ET MINI). Zahvaljujući snažnom LG akumulatoru, skuter će svaki dan imati dovoljno energije za vaš dolazak i odlazak s posla. Jednostavno se koristi i sklapa u sekundi. Svoj omiljeni ET možete ponijeti gdje god išli.

HOVERBOARD ROBSTEP N1 – CRNI, CRVENI, SVJETLO ZELENI, PLAVI, NARANČASTI, ZLATNI & SIVI

Posjetite nas na našoj web stranici i web shopu…

Posjetite nas u našoj trgovini u Grabriku, na adresi Maksimilijana Vrhovca 8 (kod SPAR-a) ili nam se obratite telefonom ili mailom.

RADNO VRIJEME Pon – Pet 07:00 – 20:00, Sub 07:00 – 14:00 KONTAKT tel: +385 47 422 420 fax: +385 47 423 222 – mail kristina@odeta.hr – više na www.odeta.hr

PRATITE NAS NA FACEBOOKU…

O NAMA

ODETA d.o.o. je trgovačko društvo za proizvodnju, trgovinu i promet. Osnovano je 1993. godine u privatnom vlasništvu i tijekom 25 godina prisutnosti na tržištu i uspješnog poslovanja, razvijalo je svoju prepoznatljivost i kvalitetu usluge. Osnovna djelatnost društva je veleprodaja i maloprodaja ručnih i električnih alata, vijčane robe, boja, aparata i pribora za varioce, vrtnog programa i slično. U skladu sa potrebama tržišta, neprestano širi ponudu proizvoda te prilagođava svoje poslovanje uz fleksibilnost, transparentnost i korektnost prema svojim kupcima i dobavljačima. Osim trgovačke djelatnosti od 2009. godine u ponudi imamo i uslugu samouslužne autopraonice, te s ponosom ističemo zadovoljstvo naših korisnika. Dugoročno društvo ulaže u stručnost djelatnika, te širenje prodajne mreže svojom ponudom sve većem broju korisnika u okruženju bazirane na poslovnosti i povjerenju. Uspjeh našeg poslovanja nalazi se u zadovoljstvu naših kupaca.

GDJE SMO?
Sponzorirani članak