KAportal Novogodišnja noć u Karlovcu imala svoju žrtvu - nepoznati psihopat bijes iskalio na uličnoj maci, veterinari se bore za njezin život | Karlovački informativni web portal

Novogodišnja noć u Karlovcu imala svoju žrtvu – nepoznati psihopat bijes iskalio na uličnoj maci, veterinari se bore za njezin život

Novogodišnja noć u Karlovcu imala je svoju žrtvu, a iako se ovog puta ne radi o djetetu nastradalom od petardi, događaj je jednako stravičan i brutalan jer se također radi o nemoćnom biću.

Naime, veterinari iz ambulante Pet Plus se upravo u ovom trenutku bore za život prekrasne bijele ulične mace na kojoj je je neki psihopat iskalio svoj bijes te joj udarcem noge polomio čeljust, objavila je na svom Facebook profilu Udruga Mijau Karlovac. Mačka je operirana i upitno je hoće li se oporaviti. Operacija dosta košta pa ako želite pomoći možete se obratiti na kontakt Udruge Mijau putem Facebooka. 

Stara oko sedam godina, uredno je veterinarski bila skrbljena i sterilizirana dok su je stanari godinama redovno hranili, a ona im se oduživala jer nisu imali problema sa štakorima i sličnim štetočinama. No nažalost sve dok nije došao bolesnik kojem ne bi trebalo biti mjesto među ljudima, nego u nekoj ustanovi.

KAportal.hr

 

  • Odgovori