KAportal Od ponedjeljka do petka pet akcija dragovoljnog darivanja krvi u Karlovcu, najpotrebnija grupa AB-, zalihe još dvije na rubu | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Od ponedjeljka do petka pet akcija dragovoljnog darivanja krvi u Karlovcu, najpotrebnija grupa AB-, zalihe još dvije na rubu

Od ponedjeljka do petka u Karlovcu će se održati pet akcija dragovoljnog darivanja krvi, a najpotrebnija je krvna grupa AB-, čije su zalihe u Zavodu za transfuziju trenutačno ispod kritičnog minimuma. Na samom rubu su i zalihe krvnih grupa A- i 0- pa se i darivatelji i darivateljice s tim grupama također i posebno pozivaju na ove akcije.

Dakako, uvijek je važno održavati zalihe pa su itekako dobrodošli i svi ostali. U ponedjeljak se akcija održava u prostorijama župe Banija od 12 do 15 sati, u utorak akcije nema, dok će u srijedu krv dati djelatnici General Electrica i obližnjih tvrtki.

U četvrtak su na rasporedu dvije akcije – prvo ona za djelatnike Uprave šuma i KIM-a ujutro od 8 do 10 sati, a zatim nova akcija za svo građanstvo u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Karlovac (Smičiklasova 25) od 11:30 do 16 sati. Akcija za građanstvo u Crvenom križu na rasporedu je i u petak, ali od 9 do 15 sati.

KAportal.hr

  • Odgovori