KAportal Osiguranje24 daruje: Obiteljima slabijeg imovinskog stanja dvije police dopunskog zdravstvenog osiguranja | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Osiguranje24 daruje: Obiteljima slabijeg imovinskog stanja dvije police dopunskog zdravstvenog osiguranja

Vrijeme je blagdanskih darivanja, no osim kupovanja poklona, mislimo i na one kojima je naša pomoć najpotrebnija. Povodom dana Sv. Nikole, obiteljima slabijeg imovinskog stanja darujemo dvije police dopunskog zdravstvenog osiguranja koje obuhvaćaju B listu lijekova.

  • Zdravlje je najljepše odijelo koje nosimo, ali mogu ga vidjeti samo oni koji su bolesni (nepoznati autor)

Nalazimo za tebe najbolje i najpovoljnije ponude osiguranja. Usporedite brzo ponude na tržištu i kupite brzo online ili uplatnicom.

Brza usporedba auto osiguranja na Osiguranje24.hr servis koji vam pruža informacije o ponudi proizvoda i usluga različitih osiguravatelja, uspoređujući cijene i uvjete svih osiguranja. Sve ponude su neobvezujuće i informativne, a odabrani proizvod (osiguranje) možete kupiti on line, bez potrebe dolaska u poslovnicu osiguravajućeg društva.

U servisu Osiguranje24.hr držiš stvari u svojim rukama, jer možeš kreirati svoj osobni korisnički pretinac i imati evidenciju i jednostavan pregled nad svim svojim policama osiguranja. Zaboraviš li da se bliži vrijeme za obnovu tvoje police, tu je Back office koji se brine o isteku polica osiguranja i na vrijeme te obavještava o produženju (obnovi) police osiguranja.

Za klijenta je ovaj servis potpuno besplatan jer proviziju dobivamo od osiguravatelja. Servis je dostupan 24 sata kako bi pomogli odabrati najbolje osiguranje za klijenta. Opet smo kao i 2003. godine pokazali da smo tehnološki najnapredniji na tržištu i skroz transparentni. U startu klijenta savjetujemo onako kako stvari stoje, bez marketinških trikova.

Sponzorirani članak