KAportal Otkriveno tko je osumnjičenik za ubojstvo djevojke! Poznat policiji po više prekršaja, obiteljskog nasilja, posjedovanja droge... | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Otkriveno tko je osumnjičenik za ubojstvo djevojke! Poznat policiji po više prekršaja, obiteljskog nasilja, posjedovanja droge…

Facebook/Branko Rafajac

Osumnjičenik za ubojstvo 16-godišnjakinje u Malom Lošinju je 41-godišnji Branko Rafajac. Načelnik Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Dizdar još jutros je potvrdio da je mogući počinitelj priveden, ali da se za jednom osobom još traga.

Poznat policiji

Rafajac je rođen u Osijeku, ali već neko vrijeme živu u Malom Lošinju, doznaje Jutarnji list. Međutim, malo tko ima lijepih riječi o njemu, a policija ga već poznaje zbog niza kaznenih djela i prekršaja. Evidentiran je zbog obiteljskog nasilja, posjedovanje droge i remećenje javnog reda i mira.

”Viđao sam ga gotovo svakodnevno jer je prolazio kraj moje radnje. Mogu samo reći da sam ogorčen na policiju jer trebao biti priveden i zbog toga što je sve pisao na svom Facebook profilu. Lani je vrijeđao vatrogasce koji su se žrtvovali u gašenju požara, nazivao ih kukavicama. Vrijeđao je u svojim statusima i nas pripadnike nacionalne manjine na Lošinju, ali nikad za takvo što nije prijavljen”, kazao je Lošinjanin Leonard za Jutarnji list.

Poznavao je i njegovu bivšu partnericu. Ispričao je kako su ju svi znali kao izuzetno vrijednu ženu. I on i još neki sugovornici tvrde da je Branko Rafajac bio smješten u Psihijatrijskoj ustanovi da se ovakav zločin ne bi dogodio i da bi netko zbog toga trebao odgovarati.

RTL.hr

  • Odgovori