KAportal Ovog vikenda Karlovčani i Plaščani među prvima u svijetu imaju priliku vidjeti novi filmski hit "Smrtonosni strojevi" | Karlovački informativni web portal

Ovog vikenda Karlovčani i Plaščani među prvima u svijetu imaju priliku vidjeti novi filmski hit “Smrtonosni strojevi”

Filmski spektakl “Smrtonosni strojevi” u hrvatskim kinima s redovitim prikazivanjem kreće 13. prosinca, ali putem KINO.hr mreže u Karlovcu i Plaškom bit će prikazan gotovo punih tjedan dana prije! Karlovčani tako ovaj veliki hit mogu pogledati ovog petka, 7. prosinca, u 20:30 sati, a u Plaškom će film biti prikazan dan poslije, u subotu 8. prosinca, s početkom u 20 sati. Ulaznice za obje projekcije su već u pretprodaji online na stranici kino.hr, dok Karlovčani do njih mogu i u turističkoj agenciji KAtravel u Gundulićevoj ulici.

Peter Jackson, proslavljeni redatelj Gospodara Prstenova i Hobita, vraća se na velika platna – ovoga puta kao scenarist.

Tisuće godina nakon što su kataklizmički događaji izbrisali civilizaciju kakvu danas poznajemo, čovječanstvo se prilagodilo novonastalim uvjetima i razvio se novi način života. Veliki mobilni gradovi sada haraju Zemljom u obliku smrtonosnih strojeva i gospodare manjim naseljima, osvajajući predio po predio. Tom Natsworthy (Robert Sheehan) iz londonskog Lower Tiera, uslijed susreta s opasnim bjeguncem Hesterom Shawom (Hera Hilmar), nalazi se u borbi za vlastiti opstanak. Neočekivani dvojac čiji se putevi nikada nisu trebali sresti, spoj je potpunih suprotnosti koje čine nevjerojatan savez, predodređen da promijeni tijek budućnosti.

KAportal.hr

  • Odgovori