KAportal Pet pitanja trenerici rukometaša Karlovca za sezonu za pet - nadajmo se da će tako i biti! | Karlovački informativni web portal

Pet pitanja trenerici rukometaša Karlovca za sezonu za pet – nadajmo se da će tako i biti!

Rukometaši Karlovca proljetni nastavka prvenstva u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi južne skupine (12. kolo) započinju u subotu Senju (18 sati) gdje ih dočekuje istoimena domaća momčad. Prije tog kola Karlovac je na 9. mjestu sa 8 bodova, a Senjani su na 7. mjestu s 11 bodova.

Pet pitanja postavili smo trenerici rukometaša Karlovca Tatjani Rašić uoči prvog kola proljetnog nastavka prvenstva u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi Jug. Neka ovih pet pitanja bude uvod u sezonu za pet! Nadajmo se da će tako i biti. Jer, ako ne bude …

Kako ste odradili pripremni period?
– Odradili smo šest tjedana priprema u jako dobrom i visokom ritmu. Sve u Karlovcu uz suradnju s trenerom za fizičku pripremu Ivanom Puklavcem koji već godinama surađuje s nama.

Kako su igrači podnijeli pripreme?
– Svi igrači solidno su odradili i podnijeli pripreme te podigli razinu svoje fizičke spreme. Odigrali smo i pet pripremnih utakmica kojima možemo biti zadovoljni. Utakmice su nam pokazale i neke nedostatke na kojima smo tijekom priprema radili da ih otklonimo.

 • Što s igračkim promjenama o kojima se nagađalo?
  – U momčad su se vratili opravljeni od ozljeda Čakarić i Makarun koji nisu igrali u prvom dijelu sezone. Uskoro bi nam se trebao priključiti i Begić koji je također u prvom dijelu bio ozlijeđen. Iz RK Dubovac – Gaza nam se priključio Dejan Čavlović koji će sigurno pomoći svojim iskustvom. Svi ostali igrači koji su igrali u prvom dijelu sezone su nam raspolaganju.
  Nema Matea Crnkovića koji je otišao u Portugal na studij gdje završava zadnji semestar ekonomije. Neće ga biti do kraja sezone.

  I sada najvažnije pitanje a to je ostanak u ligi?
  – Svjesni smo da nas očekuje teška proljetna polusezona te da imamo samo jedan zadatak i cilj a to je osigurati ostanak u ligi. Vjerujem u svoje igrače da ćemo u tome uspjeti.

  Start sa RK Senjom u gradu Uskoka. Čemu se možemo nadati?
  – U subotu nastavljamo sezonu gostovanjem u Senju gdje nas očekuje tvrda, teška i neizvjesna utakmica. Od ekipe očekujem maksimalno zalaganje i borbenost, a onda može doći i do pozitivnog rezultata za nas. Nadam se da ćemo biti kompletni jer par igrača ima sitne ozljede i gripu.

  KAŠonline

 • Jedan komentar

  1. “…imamo samo jedan zadatak i cilj a to je osigurati ostanak u ligi.”

   Znači cilj kluba je ne ispati iz druge lige u treću! 🙂
   Bome su ambiciozni, a nekad se “europa” igrala.

  Odgovori