KAportal Pokušaj ubojstva u Draganiću: Priveden 47-godišnjak koji je u sukobu teško ranio 41-godišnjaka - nanio mu ozljede opasne po život | Karlovački informativni web portal

Pokušaj ubojstva u Draganiću: Priveden 47-godišnjak koji je u sukobu teško ranio 41-godišnjaka – nanio mu ozljede opasne po život

Nakon napada hladnim oružjem koji se 11. veljače dogodio u Draganiću, 41-godišnjak je hospitaliziran, a utvrđeno je da je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. S obzirom na kvalifikaciju ozljeda, policija je danas izvijestila da se sumnja da je 47-godišnjak s kojim se sukobio počinio kazneno djelo pokušaja teškog ubojstva.

– Zbog sumnje da je 47-godišnjak počinio kazneno djelo teško ubojstvo u pokušaju, on je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku i doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, kažu nam u policiji.

Podsjetimo, do obračuna dvojice muškaraca došlo je u utorak u obiteljskoj kući i dvorištu na području Draganića. Fizičkom napadu prethodio je verbalni,a uslijed čega je 47-godišnjak hladnim oružjem ozlijedio 41-godišnjaka.

– Nakon sukoba 41-godišnjak se udaljio s mjesta događaja, a pronađen je kasnije u blizini mjesta događaja, nakon čega je zbrinut u zdravstvenoj ustanovi. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. Naknadno je utvrđeno da 41-godišnjak ima teške tjelesne ozljede opasne po život.

KAportal.hr

  • Odgovori