KAportal Policija još istražuje okolnosti nesreće u kojoj je poginuo 38-godišnjak - u tunelu Mala Kapela skrenuo ulijevo i udario u "SOS prostoriju" | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Policija još istražuje okolnosti nesreće u kojoj je poginuo 38-godišnjak – u tunelu Mala Kapela skrenuo ulijevo i udario u “SOS prostoriju”

Marko Lukunic/PIXSELL

Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti tragične prometne nesreće koja se jučer dogodila u tunelu Mala Kapela na autocesti A-1.

– Osobnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 38-godišnjak i kretao se od smjera Karlovca u smjeru Brinja. Zbog za sada neutvrđenih okolnosti u jednom trenutku 38-godišnjak je skrenuo ulijevo na tunelsko ugibalište te prednjim dijelom osobnog automobila udario u „SOS prostoriju“, izvijestili su iz policiji.

Od zadobivenih ozljeda 38-godišnjak je preminuo na mjestu događaja.

– U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, jedno narušavanje javnog reda i mira (Ogulin) te tri prometne nesreće od kojih jedna ova o kojoj smo izvijestili, a ima onu najgoru posljedicu – smrtno stradalu osobu.

  • Odgovori