KAportal Predstavom "Od tišine do glazbe" i svirkom The Gigsonsa završili Dani Radićeve i "nulti" Stiskavac | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Predstavom “Od tišine do glazbe” i svirkom The Gigsonsa završili Dani Radićeve i “nulti” Stiskavac

foto: Lukas Šomek

Vrijeme je djelomično ipak pokvarilo ugođaj posljednje večeri Dana Radićeve, no velik broj posjetitelja ipak se odazvao posljednjim događanjima – predstavi “Od tišine do glazbe” u okviru “nultog” izdanja Stiskavca te koncertu The Gigsonsa.

Umjesto u Tijesnoj, predstava je održana u Knjižnici za mlade, ali predstava “Od tišine do glazbe” s podnaslovom “Koncert za anegdotu i klavir” svejedno je dobro nasmijala publiku. Glumac Ivan Đuričić i glazbenik Saša Miočić duhovito su posjetitelje proveli kroz povijest glazbe, no bilo je tu i impresivnih glazbenih i pjevačkih točaka. Odaziv publike na “Impro Loco” Lutalica u Tijesnoj i sinoćnju predstavu u KZM najbolji je pokazatelj da su građani podržali ideju “Stiskavca u Tijesnoj” kao budućeg open-air kazališnog festivala pa je za nadati se da će biti razumijevanja i sa strane sponzora.

U Amadeusu je zavjesu na Dane Radićeve odličnom svirkom, pak, spustio bend The Gigsons, dugoreško-karlovačka kombinacija, koja je blues i rock standardima zagrijala hladnu nedjeljnu večer.

Iako su Dani Radićeve službeno završeni, organizatori najavljuju kako će u slučaju da se poklope dobri vremenski uvjeti i raspoloživost benda, sljedećeg vikenda, u petak ili subotu, odraditi koncert benda EoT otkazan zbog kiše, uz dodatni slikarski program i još poneko iznenađenje.

KAportal.hr

  • Odgovori