KAportal Restoran Žganjer na Turnju postao "Kod Bakija" - stigli noviteti i bosanski specijaliteti | Karlovački informativni web portal

Restoran Žganjer na Turnju postao “Kod Bakija” – stigli noviteti i bosanski specijaliteti

kod bakijaKada se dva važna gastro događaja za Karlovac dogode istoga dana, onda se moraju naći i u istoj vijesti gastro – rubrike KAportala. Restoran Žganjer 1. srpnja objavio je da, nakon 18 godina, više ne posluje u restoranu na Turnju, zahvalivši se pritom svojem vrijednom osoblju, posebno šefici kuhinje Draženi Kucalović, te konobaricama Mariji Radinović i Ljiljani Fudurić. Svoje goste oni će ubuduće pozivati u svoj restoran u Jaškovu, a u restoran na Turnju već ih zove novi gazda, Ibrahim Jušić Baki, ugostitelj iz Ćoralića kraj Cazina u susjednoj nam BiH.kod-bakija-turanj

– Djelić tradicionalne bosanske kuhinje je potreban u bilo kojoj državi ili gradu. Od danas će brojni turisti koji prolaze kroz Karlovac imati mogućnost okusiti različitost, ali i bosansku tradiciju – kaže Baki.

Restoran se sada zove “Kod Bakija” a poziva sve putnike prema Plitvicama i moru, ali i Karlovčane, da okuse djelić Bosne.

Osim menija koji će svakako poprimiti obrise tradicionalne bosanske kuhinje, Baki je uveo i neke tehničke novitete, najupadljivija je linija za posluživanje gotovih jela poput one koje ima najpoznatiji restoran toga tipa – Macola.

KAportal.hr

  •  

     

  • Odgovori