KAportal Riječno kino ovog tjedna na turneji - osim u Karlovcu, bit će i u Ozlju, Dugoj Resi i Ogulinu | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Riječno kino ovog tjedna na turneji – osim u Karlovcu, bit će i u Ozlju, Dugoj Resi i Ogulinu

Riječno kino uz Karlovačko i Riječno kino za djecu u ovom tjednu donose čak četiri filmske projekcije i to sve četiri na različitim lokacijama. Prvi na redu je Ozalj gdje već u utorak u 21:30, na Gradskom kupalištu na Kupi filmoljupci mogu pogledati film “Kavalir s pištoljem”. Isti film, ali u dvorištu Frankopanskog kaštela, moći će pogledati i Ogulinci u subotu u 21:30. Riječ je o istinitoj priči o čovjeku koji sa 70 godina bježi iz zatvora i kreće u pljačku. Ovaj je film ujedno i zadnja uloga Roberta Redforda prije odlaska u glumačku mirovinu.

U okviru Riječnog kina uz Karlovačko u četvrtak u 21:30 u Dugoj Resi će, u Amfiteatru, biti prikazan i film “100 stvari”. Dvojica prijatelja zbog oklade useljavaju potpuno goli u potpuno prazan stan. Tijekom narednih 100 dana svakoga dana imaju pravo uzeti samo po jednu stvar iz svog života prije useljenja.

Riječno kino uz djecu je, pak, ovog tjedna u Karlovcu, na koranskoj plaži “kod jablanova”, a posjetitelje očekuje veliki hit “Kralj lavova”. Samo tjedan dana nakon premijere, Karlovčani će moći vidjeti dugo očekivanu igranu verziju Disneyevog klasika iz 1994. godine, koja nas u režiji Jona Favreaua vraća u afričku savanu gdje na svijet dolazi novorođeni lavić Simba. Simba idolizira oca, kralja Mufasu i teška srca prihvaća svoju sudbinu. Scar, Mufasin brat, nije oduševljen dolaskom mladunca jer je upravo on nasljednik prijestolja koji ima druge planove. Borba za Kamen Ponosa opustošena je izdajom i tragedijom što na kraju rezultira Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć veselih i znatiželjnih prijatelja, Simba prisilno odrasta te uzima ono što mu s pravom pripada.

Ovaj film na rasporedu je u petak u 21 sat.

KAportal.hr

  • Odgovori