KAportal Rukometaši Karlovca započeli pripreme s kadetskom momčadi | Karlovački informativni web portal

Rukometaši Karlovca započeli pripreme s kadetskom momčadi

Tanja i njena rukometna mladež

Prvoligaška momčašd Hrvatskog rukometnog kluba Karlovac započela je u ponedjeljak, 12. kolovoza 2019., pripreme za predstojeću sezonu u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi Jug. Trenerici Tatjani Rašić na prvo okupljanje odazvali su se uglavnom, kadeti rođeni 2002. godine koji će uz, ostale iskusnije igrače koji su ostali u Karlovcu, činiti okosnicu momčadi u predstojećem prvenstvu.

Od prošle sezone ostali su: vratar i kapetan momčadi Glumac, iskusni Bačić, Capan, Crnković i Frketić, navodno pojačanje od prije dvije godine još Begić i kadetski reprezentativac Čakarić, te Domjančić, Jurčević, Hrvojević, Horvat,Cindrić, Mrljak i Makarun. Janjanin je trenutno u Njemačkoj gdje radi, a Sudarić pak očekuje posao i odlazak u Njemačkoj jer mu Uprava nije mogla riješiti posao u Karlovcu. Stoga je njihov nastavak igranja za Karlovac još pod upitnikom.

– Ne odlazimo nigdje tako da ćemo pripreme odraditi u Karlovcu gdje imamo dobre uvjete. U ŠSD na Rakovcu, dvorani FIK na Borlinu i atletskom stadionu uz Koranu. Dogovorili smo sedam pripremnih utakmica kroz koje ćemo nastojati što bolje uigrati momčad – ukratko nam je iznijela plan priprema trenerica Rašić.

Podsjetimo da su u ovoj sezoni HRK Karlovac napustili: Ivan Šnajder (Njemačka), Ivan Rukavina (Sesvete), sin tajnice KŠZ Antonio Ćelić (Gorica) i Nikola Šolić koji je u Karlovcu ionako „plesao samo jedno ljeto“. Gdje je Radočaj?

Prvenstvo počinje krajem rujna, a u 1. kolu 1. HRL Jug koje se igra 28/29. rujna Karlovčani u ŠSD dočekuju momčad Senja.

  • Kao što smo ranije već pisali, slali novinarska pitanja Upravi kluba na koja nismo dobili odgovor, potvrdila se točnom informacija o igračima koji su napustili klub, kao i o tome s kakvom će momčadi Karlovčani u prvoligašku konkurenciju. Za nadati se je samo da neće u borbu za spas u ligi jer bi to moglo značiti definitivni krah karlovačkog rukometa. Odgovorni o toj činjenici, nažalost, i dalje šute. Jedno je sigurno – neće im lako biti.

    KAŠonline

  • Odgovori