KAportal S ceste ekspresno u zatvor! 47-godišnji vozač u Bosiljevu uhvaćen u trostrukom prekršaju, odmah dobio 60 dana "hlađenja" | Karlovački informativni web portal

S ceste ekspresno u zatvor! 47-godišnji vozač u Bosiljevu uhvaćen u trostrukom prekršaju, odmah dobio 60 dana “hlađenja”

foto Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Kaznu zatvora u žurnom prekršajnom postupku jučer je dobio 47-godišnji vozač kojeg je policija u Bosiljevu uhvatila u trostrukom prekršaju.

On je, naime, jučer u 7.05 sati uhvaćen kako vozi neregistrirani osobni automobil i to pod utjecajem alkohola. Imao je nešto iznad granice dozvoljenog, 0,61 promil alkohola u krvi no sud nije imao milost jer 47-godišnjak uopće nije položio vozački ispit, odnosno vozio je “prije stjecanje prava na upravljanje”.

Nadalje, za njega je utvrđeno da je unatrag tri godine u četiri slučaja već bio pravomoćno kažnjen zbog istih prekršaja.

– Vozač je uhićen i priveden na nadležni sud koji mu je u žurnom prekršajnom postupku izrekao kaznu zatvora u trajanju od 60 dana. Jučer tijekom dana 47-godišnjak je predan na izdržavanje kazne zatvora u zatvor u Karlovcu, kažu nam u policiji.

KAportal.hr

  • Odgovori