KAportal Sijevale šake ali i prijetnje ubojstvom: O tome što su i kome govorili 41-godišnjak i 23-godišnjak će razmišljati u pritvoru | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Sijevale šake ali i prijetnje ubojstvom: O tome što su i kome govorili 41-godišnjak i 23-godišnjak će razmišljati u pritvoru

foto ilustracija – Pixbay/KAportal

Iza rešetaka su završila dvojica muškaraca koji su svojim sugrađanima proteklog vikenda prijetili smrću.

Prvo je to učinio 41-godišnjak iz Otočca koji je u svom “showu”  u subotu 35-godišnjaku prijetio da će ga ubiti. Nakon prijave, uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko – senjske, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

– Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom s područja Senja zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. On se sumnjiči da je jučer fizički nasrnuo na 43-godišnjaka iz Senja kojom prilikom ga je lakše ozlijedio, te je prijetio ubojstvom 43-godišnjaku, 40-godišnjakinji i 20-godišnjaku, kažu u policiji.

Kao i njegov “kolega” po nedjelu iz Otočca, mladi je Senjanin također uhićen i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave primorsko-goranske, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

KAportal.hr

  • Odgovori