KAportal U školi Banija održana radionica "Sigurnost na Internetu" u organizaciji Turbine promjena | Karlovački informativni web portal

U školi Banija održana radionica “Sigurnost na Internetu” u organizaciji Turbine promjena

U suradnji s Osnovnom školom Banija, Udruga za lokalni razvoj Turbina promjena  održala je interaktivnu radionicu u 5. razredu na temu “Sigurnost na Internetu”. Na radionici je sudjelovalo devetnaestero učenika, a održale su je Branimira Penić i Judita Mužek.

Svake veljače udruženje Insafe/INHOPE uz potporu Europske Komisije organizira Dan Sigurnijeg Interneta kojemu je cilj promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebice među djecom i mladima. Svake godine na drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca tisuće ljudi diljem svijeta se udruže kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima žele podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu. Dan sigurnijeg interneta se organizira u sklopu projekta „Safer Internet Centre Croatia: Making internet a good and safe place” (2015-HR-IA-0013) kojega sufinancira Europska  unija iz programa Department C – Connecting Europe Facility (CEF).

Više o Danu sigurnijeg interneta i kako se možete uključiti pogledajte OVDJE .

KAportal.hr

  • Odgovori