KAportal Skupa provalili u benzinsku, pa okrivili jedan drugog: "Nismo uspjeli s pajserom na glavna vrata, pa je on provalio stražnja" | Karlovački informativni web portal

Skupa provalili u benzinsku, pa okrivili jedan drugog: “Nismo uspjeli s pajserom na glavna vrata, pa je on provalio stražnja”

foto ilustracija – Pixabay.com

Zbog provale u benzinsku postaju u Vojniću, Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podiglo je optužnicu protiv 51-godišnjaka s Gaze i njegovog 25-godišnjeg pomagača iz Vojnića, koji se nalazi u istražnom zatvoru. Utvrđeno je da su 10. lipnja oko 2.10 sati u noći nasilno otvorili pomoćna metalna vrata objekta te ukrali 134 kutije raznih cigareta i robe široke potošnje ukupne vrijednosti 3.695,95 kn.

Prvookrivljeni je priznao da su skupa došli do benzinske postaje te da su krenuli otvarati glavna vrata pajserom, ali nije išlo, pa je njegov kolega otvorio sporedna i krenuo s izvlačenjem robe. Drugookrivljeni je ispričao istu verziju, samo što je za provalu kroz sporedna vrata okrivio prvoga.

Kako bilo, policija ih je zatekla u krađi, pa će se od odgovornosti teško izvući i jedan i drugi. Inače, drugookrivljeni 25-godišnjak je čak osam puta do sada pravomoćno osuđivan zbog kaznenih djela protiv imovine.

KAportal.hr

  • Odgovori