KAportal Službenica ukrala novac koji je trebao završiti u proračunu? Policija o tome obavijestila USKOK | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Službenica ukrala novac koji je trebao završiti u proračunu? Policija o tome obavijestila USKOK

police-780322_640Službenica u uredu državne uprave u Ličko – senjskoj županiji osumnjičena je za kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti i to nakon što je otkrivena da je za sebe prisvojila novac koji je trebao završiti u državnom proračunu.

Policija je, naime, dovršila kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakinjom, te ju tereti da je u razdoblju od 29. srpnja 2014. do 15. siječnja 2016. godine kao službena osoba zadržala četiri tisuće dvjesto četrdeset i tri kune, koje je vratio 66-godišnji hrvatski državljanin, korisnik opskrbnine.

– Nakon što je otkrivena u protupravnom ponašanju, na račun državnog proračuna je uplatila tri tisuće dvjesto četrdeset i tri kune, dok je iznos od tisuću kuna zadržala za sebe, kažu u policiji.

Protiv nje je Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta podnesena kaznena prijava.

KAportal.hr

  • 2 komentara

    1. Tako bijednim i mizernim iznosom želi konkurirati našim političarima. Držim da ju trebaju branit Slokovička i Prodanović pa nek dobije deset godina robije. Za tisuću kuna to je i zaslužila.

    2. Tisuću kuna? Dnevno se barem 5 puta zasramim kaj sam žena. Tuka, niš drugo. J….. te tisuću kuna!

    Odgovori