KAportal Snježno kraljevstvo dolazi u Karlovac - popularna predstava za djecu u subotu u Domu OSRH Zrinski | Karlovački informativni web portal
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Snježno kraljevstvo dolazi u Karlovac – popularna predstava za djecu u subotu u Domu OSRH Zrinski

Predstava za djecu “Snježno kraljevstvo gostuje u Karlovcu, u subotu 4. ožujka u Domu OSRH Zrinski, s početkom u 17 sati.

Popularna predstava inspirirana jednim do najpopularnijih crtanih filmova “Frozen” pravi je hit, te u svakom gradu gdje gostuje prolazi odlično uz veliki interes i nezaboravnu zabavu djece i roditelja.

Cijena ulaznice je 40 kuna a mogu se kupiti u sustavu Eventima, Tiska, u Tisak media centrima, te 2 sata prije početka predstave na blagajni dvorane u Domu Zrinski. 

Tijekom ovog tjedna pratite KAportal i moći ćete konkurirati za besplatne ulaznice za predstavu. 

Motivi jednog od najpopularnijih crtanih filmova današnjice Snježnog kraljevstva (poznatijeg kao “Frozen”) inspirirali su Novaka Tomića, glumca i redatelja beogradskog kazališta ”Pozorište igralište”, da sklopu 45-minutne dječje predstave dovede Elsu, Anu, Olafa i ostatak družine na kazališne daske stvarajući emotivnu priču koja pokazuje svu snagu sestrinske ljubavi i istinskog prijateljstva i trijumfalne pobjede nad strahom i predrasudama.

Predstava obiluje glazbom i plesom te je u potpunosti prilagođena dječjem uzrastu sa ciljem da se kroz interakciju glumaca i dječje publike postigne svojevrsna edukacija o važnosti međusobnog razumijevanja, uvažavanja, tolerancije i ljubavi.

Trajanje predstave je 45 minuta kako bi se u potpunosti „iskoristila“ dječja pažnja i koncentracija koje se u predugim predstavama gube.

O predstavi ”Snježno kraljevstvo”

Radnja se odigrava u kraljevstvu Arendella u kojem dvije sestre, princeze, bivaju razdvojene uslijed čudnovatog slijeda događaja:

Princeza Elza, nakon što otkrije svoju moć da sve što dodirne pretvara u led, bježi visoko u planine gdje stvara svoje kraljevstvo. Njezina brižna sestra, princeza Ana i snjegović Olaf kreću u potragu za njom. Tu potragu prekida, možda na prvi pogled istinska ljubav, princa Hansa, koji na sve moguće načine pokušava postati vladar kraljevstva i preuzeti Elsinu ulogu. U pomoć pristiže snjegović Olaf koji svojim dosjetkama i šalama uspijeva, na vrlo interesantan način, spasiti Elsu i Anu od Hansovog zlonamjernog lukavstva.

U predstavi glume : Novak Tomić, Danijela Mitić Grbović, Vladimir Tešović i Maja Matijević

Sponzorirani članak